Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A drótszőrű magyar vizsla...

A drótszőrű magyar vizsla mennyire "büdös" fajta?

Figyelt kérdés
Tudom azt, hogy a rövidszőrű magyar vizsla szinte szagtalan. De ez mennyire igaz drótszőrű rokonára?

2015. dec. 25. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden kutyának van alap kutyaszaga.Kivéve a társasági kutyáknak pl bichonok,yorkik,uszkár stb.

Megfelelő ápolással,etetéssel lehet minimálisra csökkenteni.

rövid szőrű is tud büdös lenni hidd el, ismerek is egyet. Moslékkal és pediggrével etetik. Nem csodálkozom.Évente egyszer nyáron "fürdik" ami azt jelenti,hogy le locsolják slaggal. Semmi sampon.

Évi 3-4x megfürdeted jó minőségű kaját kap pluszba fésülöd a szőrét akkor nem lesz büdös.

2015. dec. 25. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem büdösebb, mint a simaszőrű. Nekünk volt simán is, most drótosunk van, de nem büdös. "puha" szaga van :D Így tudom a legjobb leírni. :D
2015. dec. 25. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem fürdetjük samponnal, úgy általában kutyaszaga van, de elviselhető. Nem büdösebb, mint rövidszőrű unokatestvére, szerintem.
2015. dec. 28. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!