Hogyan lehet felkészülni arra hogy a kutyámat 10 év után el kell altatni?
10 évvel ezelőtt fogadtunk be egy tündéri kutyust, kiderült hogy vemhes, ami kölyök élve maradt azt elajándékoztuk, megtettünk érte mindent, ezután nem ellett többet. Szabadon van nagy kertes házban, sosem volt láncon, szeretjük nagyon. 2 hete vettem észre a dudort a hasán, elvittük orvoshoz, kapott szurikat hátha csak allergia, de nem. Sajnos a műtét már nem jöhet szóba, mert hatalmas a daganat, ami 2 hónap alatt lett ekkora. Mondta hogy ha úgy látjuk már fájdalamai vannak, el kell altatni. Azóta ha ránézek, elkap a sirás... Fel lehet erre készülni hogy talán már csak pár hét és nem lesz többé?? A daganat sajnos 2 hét alatt is sokat nött. Fáj a tudat hogy mi lesz ha nem lesz... Valaki már átélte ezt? Tudom, igy nem lesz könnyebb, de pár jó szó biztos hasznomra válik..
L/23
én nem tudnék ott lenni vele amikor altatják.
amikor a cicámat altatták akkor sem tudtam ott maradni vele :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!