Mit csinálnak a kutyával a kiállításokon? Hogyan lehet rá felkészülni? Mennyi idős kortól lehet vinni a kutyát? Milyen "felszerelést"kell vinni?
Tudod a kutyák 99%-a nem nagyon csipik ezek a kiállitásos dolgokat! Neked azért kellett, hogy szépségversenyeken nagyzolj vele meg divatolj, esetleg pénzt huzzál vele vagy azért mert szereted őt?
Én soha nem csinálnék cirkuszi elefántot a kutyámból!
Utolsó , te akkor gyökér vagy !!!
Kiállítás nem azért van mert nagyzolni akarok a kutyáimmal , de azt sem tudod milyen az a kutyának ..... Csak irigykedsz.
Aki életében nem látott még egy elárvult kiállítást sem, az szokott ekkora marhaságokat írni.
Látná az én kutyáimat, hogy odavannak a buliért!
Öreg mami kutyusom meglátta, hogy veszem elő a boxot, rohant a kádba fürdeni.
Ha itthon hagyok valakit, vérig van sértve, másnap rám sem akar nézni.
A kiállításon alig várják, hogy menjünk már be a ringbe, lesik, hogy hol fényképezik őket.
A kérdésre válaszolva: A kiállításra felkészítést mindenképpen a kutya tenyésztőjével kell egyeztetni.
Ő tudja, hogy a kutya egyáltalán alkalmas-e kiállításra és a legtöbb segítséget tudja adni.
Már csak azért is, nehogy úgy járjon valaki, mint most hétvégén: bevittek a körbe egy fehér shar-peit. A bíró elmagyarázta a gazdának, hogy a kutyája színhibás, valószínűleg keverék kutya, jól átverték. A gazda meg ahelyett, hogy elgondolkodott volna, mit is keres egy kiállításon és miért nem választott megfontoltan kutyát magának, hisztizett. Hát erre senkinek nincs szüksége.
kedves 3.válaszoló!
szerintem te még nem vitted a kutyádat(ha 1általán van)kiállításra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!