Tapasztalatok lakásban tartott pulikról?
egy kutya vagy kinti vagy benti legyen, ne legyen köztes megoldás
tehát, ha délutántól reggelig bent van, akkor napközben is legyen bent, mert ahhoz a hőmérséklethez fog hozzászokni, kint pedig megfagy a hidegben, mert nincs hozzászokva
köszönöm a lepontozást... :)
nekem ezt már nem egy állatorvos mondta, de akkor ezek szerint ők is hü_lyék, ugye?
gondolj bele abba, amikor reggel indulsz iskolába/munkába, akkor te is fázol
most ezt redukáld le a kutyára, aki a benti tartás miatt nem tud rendes téli bundát növeszteni, mert nincs rá szüksége
azt csinálsz a kutyáddal, amit akarsz, én csak segíteni akartam, és felhívni erre a figyelmedet, de úgy kínzod, ahogy akarod
Egy ismerősnek van az ajtaján kis kutya ajtó. Tudod ki van vágva egy lyuk, és rajta egy kis hőfüggöny. Olyan mint a macska ajtó, csak nekik 3 kutyájuk van és azok rohangálnak ki-be.
Nekünk nincs kertes házunk, de a puli keverék kutyámat ki szoktam zárni a szobából amikor elmegyünk itthonról, mert amikor a párom elhagyja az asztalát, akkor a kutya két lábra áll, megnézi mi van az asztalon, amit le lehet lopni, és volt már többször, hogy öngyújtót, tollat vettem ki a szájából.
Az előszoba nálunk elég nagy és a konyhával van egyben, a konyha pult pedig elég magas ahhoz, hogy onnan már nem tud lopkodni. Csak olyan van néha, hogy a székre felmászik és az asztalon sétál, leszedi a krumplit, vagy pl avokádót is vettem már ki a szájából. Így a konyha asztalra nem érdemes kaját tenni.
2 kutyánk van egyébként, de a puli a nagyobb és az okosabb, csak ő képes ilyen csínytevésekre. A másik kutyánk nem tud a székre se felmászni, olyan kicsi. Tőle nem kell félteni semmit.
Párom vett egy kamerát és néztük a kutyákat hogy mit csinálnak amikor nem vagyunk otthon. Kb fél órát ülnek az ajtónál szomorúan, aztán elkezdenek játszani, rohangálnak, tépik a falról a tapétát együtt, ugatnak a szomszéd kutyának, meg ilyenek. Nincs otthon a gazdi, akkor úgy gondolják hogy szabad rosszalkodni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!