21/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én anno egy neves tenyésztőtől vettem egy kutyust.
Oltásai és féreghajtása is rendben voltak a kiskönyv szerint.
A kutyus sem volt kövér, hordóhasú, kakija rendben volt,
semmi nem látszott benne.
Aztán 2 hét elteltével adtam neki a következő adag féreghajtót, és láss "csodát": hemzsegtek a kutyában a kb.10cm-es férgek.Mit ne mondjak, undorító volt még csak látni is.
Szóval ne odázd el azt a féreghajtást, mert komoly bajok lehetnek belőle, a férgek elvonják az összes hasznos tápanyagot a kutyától, később nagyon bánni fogod a dolgot.
Ártani nem árt, ha nem férges, akkor sem.
Üdv.
22/25 anonim válasza:
férges szerintem is, akármennyit eszik nem lehet ilyen a hasa, igy is úgy is kell féreghajtózni oltásonként két hetente! szerintem is meglepődsz majd:S
23/25 A kérdező kommentje:
Majd meglátjuk!
Amúgy bordeauxi dog.
2010. márc. 23. 10:58
24/25 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ellenzem.Amikor elhoztuk kapott már féreg hajtást.a hétvége felé visszük oltani és akkor kapja a következőt.
2010. márc. 23. 10:59
25/25 anonim válasza:
Tele van féreggel vagy valami más baja lehet! AZonnal orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!