A kakija is normális kaki állagú.
Nincs benne féreg.(a kakijában.Azt olvastam,hogy azt látni lehet benne)
na,igen.
Nem igazán tudtam kifejezni magam. Hordó hasú...tényleg.
Ez a jó szó rá!!!
Köszönöm!
Nem minden férget és nem is is mindig lehet látni. Ha így lenne, nem rutinszerűen kellene a kölyökkutyákat kéthetente féregteleníteni, hanem csak ha látnánk férget a kakijukban.
Ez a kiskutya szerintem is férges. Igaz, hogy egy kölyökkutyának kifejezetten jól áll a pocak, de ez egy kicsit soknak tűnik :=).
A kezeletlen férgességtől a kiskutya csontozata sem fejlődik rendesen, később, a hirtelen növekedés időszakában jönnek az elhanyagolt kölyökkor első következményei: torzult csontozat, fájdalmas izületek (persze ezt is okozhatja sok minden más, de ha csak egyet megelőzhetünk, meg kell tenni).
Adj neki féreghajtót (állatorvos vagy állatpatika segít választani) és kéthetente ismételd a kezelést. Meg fogsz döbbenni, hogy jön majd ki belőle. Ne felejtsd aonnal összeszedni és eltüntetni a kakit, nehogy visszafertőződjön a kutyi.
Szerintem nem az!!!
Kiderült,h a férjem egy kicsit túl etette és azért lett ilyen dagadék.
Reggelre már tiszta "lapos" volt a hasa.(a tegnap estihez képest)
Kis zabagép.Mondjuk ez a fajta az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!