Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát tarthatnék kertben?

Milyen kutyát tarthatnék kertben?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami bírja kint a téli hideget. Persze lenne normálisan szigetelt kutyaól. Szempont még, hogy jól kijöjjön kis gyerekekkel. Tudom, minden csak szoktatás és nevelés kérdése, de azért biztos vannak türelmesebb, barátságosabb kutyák. 30 éves vagyok, nem volt még soha kutyám, ezért olyan lenne a legjobb, amihez nem feltétlenül kell kutyatartásban már tapasztalt gazda. Előre is köszi.
2015. dec. 11. 11:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Border collie-it első kutyának nem javasolnék. Nekem is első kutya volt. Imádom, jártam vele suliba, de meglátszik szegényen a tapasztalatlanságom.

Őt sajnálom, nem magamat.

2015. dec. 14. 13:01
 22/26 A kérdező kommentje:
Ezeken gondolkozom most: közép/óriás schnauzer,leonbergi, berni pásztor és golden retriever
2015. dec. 14. 15:51
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha első kutya akkor berni pásztor vagy golden. Másodiknak majd meglátod, hogy tudsz-e bírni schnauzerrel vagy leonbergivel.
2015. dec. 14. 17:13
 24/26 A kérdező kommentje:
Értem. Olvastam, hogy a Schnazihoz kicsit határozottab gazdi kell, s te megerősítetted ezt. köszi
2015. dec. 14. 19:22
 25/26 anonim ***** válasza:
Igazából bármilyen kutya a fejedre tud nőni, ha nem vagy elég határozott a nevelésében, csak van aminek legalább az alaptermészete olyan, hogy kicsi a baleset kockázata. A snaci és a leonbergié sajnos nem ilyen, de pl gondennél nem hallasz olyat, hogy szétmarcangolta a család 8 hónapos gyerekét.
2015. dec. 15. 14:16
 26/26 A kérdező kommentje:
Ok, akkor a schnazi és a leo kilőve. A g. retriever és a berni pásztor közül valahogy a berni pásztor szimpatikusabb. Őt is nyugodt szívvel tudod ajánlani?
2015. dec. 16. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!