Milyen kutyát tarthatnék kertben?
A kutyatartás alaptörvénye, hogy nem csak neked vannak igényeid a kutya felé, hanem a kutyának is feléd. Ha ezt nem tudjátok kölcsönösen megadni egymásnak, akkor nem lesz boldog az együttélésetek.
Tehát: Te mit tudsz nyújtani a kutyának? (nem most, vagy a következő héten, hanem 15 éven át, minden nap!)
Te igényedet leírtad.
Te mit tudnál nyújtani a kutyának?
Minden nagyobb testű, vastag bundájú kutya tartható kertben, de napi egy séta akkor is jár nekik is.
Ha más igényed nincs, akkor javaslom, látogass el egy vagy több menhelyre, és válassz egy vastag bundás, nagyobbacska méretű, kedves, nyugis fiatal felnőtt kutyát, akinek már ismert a természete és gyerekekkel is tesztelve van.
Hogy mit tudnék nyújtani? Ja végülis ezt nem írtam le.
Nagy kertet, ahol szaladgálhat, ahol játszhatunk együtt, ahol ott sertepertélhetünk egymás mellett.
Emellett munka után lehetőségek szerint igyekeznék minden nap sétálni vele. Vinném kutyaiskolába. Szeretném.
Menhely.
Olyan, ahol lehetőséged van megismerni a kutyát. Sétálni vele, megismertetni a gyerekekkel.
Nagy kert, ahol szaladgálhat... Erre mindig csak azt tudom mondani, hogy képzeld el, ha az egész életedet úgy élnéd le, hogy nem mehetsz ki a házból. Lenne mindened, de nem mehetsz ki. Már bocs, de ez nem élet, csak létezés.
Talán vinném suliba, meg talán vinném mindennap sétálni. Ez nulla, már bocs. Csak képzeld magad a helyébe. Ő is ugyanolyan érző lény, csak nem tudja elmondani, hogy mit szeretne.
Komolyan mondom, nem értem az embereket. Ez volt az utolsó, hogy itt kérdeztem valamit. Nem azt írtam, hogy talán viszem suliba. Azt írtam, viszem suliba. Nem azt írtam, hogy nem engedem ki a kertből, ki a bánat írta ezt? Nem azt írtam, hogy talán viszem sétálni. Azt írtam, ha rajtam múlik, viszem minden nap, de persze előfordulhatnak napok, amikor ez nem jön össze, a legnagyobb jóakarat mellett sem.
Köszönöm azoknak, akik próbáltak segíteni, tanácsot adni. De ezekre a kioktatásokra nincs szükségem, majd érdeklődök máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!