Milyen kutyát tarthatnék kertben?
Nekem is kerti kutyám van, szóval nem azért írok, hogy vegzáljalak.
Abba azért gondolj bele, hogy egy kutya nem fog magától rohangálni a kertben, mert olyan kedve van. Akkor fog rohangálni, ha te is ott vagy vele, ha foglalkozol, játszol vele. Nyilván nem fogja megviselni, ha egy-egy napot nincs megsétáltatva, de azért ezt a részét ne hanyagold el. Ami a legfontosabb, foglalkozni kell vele, mert egyedül kint a kertben reggel estig igen magányos dolog.
Bocsi, én voltam aki kötekedett. Lassabban írtam a hozzászólást és még nem láttam, hogy írtad, hogy pár kivétellel mindennap vinnéd sétálni.
Igazából én olyanokra lettem volna kíváncsi, hogy mondjuk kirándulni, nyaralni, vagy kutyás programokra vinnéd-e. Összefoglalva: mennyire lenne háziállat és mennyire családtag? Ez az ami leginkább számít.
Ok.
Egyértelműen családtag
Milyen emberek vannak itt te jó ég :D lassan a kérdező kell elnézést kérjen, hogy felmert tenni egy kérdést, sajnálom az ilyeneket
A kérdésre válaszolva nekem golden retriever-em van, kislányommal is nagyon szépen kijönnek, aranyos, okos kutya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!