Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vitessem el a kutyust...

Hogyan vitessem el a kutyust ha hozzá sem lehet nyúlni?

Figyelt kérdés
Az udvarunkban ahol lakunk ránk maradt egy 2 éves "Benji" forma kutyus, de csak kennelben marad meg mert a többi kutyával állandó a harc, és egy idő után kiugrik a kapun az utcára.Most már féléve a kennelben van néha kiengedjük de alig tudjuk megfogni visszatenni mert fél az érintéstől, és ahhoz meg okos hogy becsalogassuk akár hússal is. Póráz még sosem volt rajta, hogy vigyem így el akár egy menhelyre is? Valakinek talán oda adnám az hogy viszi majd el? Mit tegyek? Sajnálom mert szép aranyos kutyus de nálunk nem jó neki...
2010. márc. 22. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a Cerberos-t.

Nagyon profik az ilyenben és a rehabilitációban.

Neten megtalálod az adatokat

2010. márc. 22. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
2010. márc. 22. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán próbáltatok vele komolyabban összebarátkozni?

Ha igen, hogyan?

Lehet, hogyha megnyitnátok, ha bizalmat építenétek vele, akkor lenne egy csodálatos kutyátok.

Írj egy kicsit bővebben!

2010. márc. 23. 13:36
 4/7 A kérdező kommentje:
A többi kutya, a saját kutyáink, szóval nekünk már van pont elég. Próbáltunk barátkozni de a kennelből nem nagyon tudjuk kiengedni mert akkor visszavarázsolni nem kis feladat... Amúgy abszolut játékos aranyos csak hozzá érni nem tudunk mert dobálja magát meg ugrál kirántja magát a kezünkből..Nem bánt de nagyon vadul ugrál ha megfogjuk.
2010. márc. 23. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
2010. márc. 23. 17:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Én arra kérnék ötleteket hogy kit vagy milyen szervezetet kell hivnom hogy egy ilyen kutyust elvigyenek. Nem tudok nekiállni már tanitgatni egy kutyust, sajnos az enyéim is épp elég figyelmet igényelnek, nincs erre idő . Tudom hogy arra van időnk amire akarjuk de nekem ez már túl sok lenne. Szeretném elvitetni a kutyust mert nem jó neki, a kennelben ennyi.
2010. márc. 24. 08:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Hála az askának [link]

elvitték, házhoz is jöttek! Oltással együtt 10 000 Ft ba került a 2 kutya elszállítása, szerintem megérte! Köszönöm nekik!

2010. aug. 23. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!