Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok...

Milyen kutyát ajánlotok engedelmes munkához?

Figyelt kérdés
Lehetőleg közép termetű legyen,és le lehessen vele akár az IPO3 vizsgát is tenni.Panel lakásban lakna,de napi több óra mozgás lenne neki biztosítva.Lenne mellette egy jack russel terrier.
2010. márc. 22. 19:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Semmilyet, mivel az elvárásaid teljesülésének a legkisebb lehetséges gátja a kutya, legnagyobb pedig a kellő ismerettel nem rendelkező gazda.
2010. márc. 24. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Helyesbítek, mielőtt...: nem konkrétan rólad van szó, hanem amiket felsoroltál, egész egyszerűen rajtad múlnak: ha meg tudod csináltatni az ipo3-at egy adott fajtának bármely felnevelt kölykével, akkor lényegében minden erre alkalmas fajtával meg tudod. Aki meg nem, az lehet, hogy egy ipo3 kutyát se tud sikeresen felvezetni.
2010. márc. 24. 16:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Persze,bármilyen fajtával meg tudom,csak nem mindegy,hogy élvezi-e.Megnézném,hogy például egy golden mennyire élvezi. (nem konkrétam arra írtam,aki írta,hogy ő a goldijával csinálta,mert persze lehetnek kivételek,de általában nem ez a jellemző)
2010. márc. 24. 19:35
 14/16 anonim ***** válasza:

obedinece:

[link]

2010. márc. 25. 06:51
 15/16 anonim ***** válasza:
A golden nagyon jó munkakutya, kiváló engedelmesben, apportírozásban, nyomkövetésben, a csibészelést is megtudja tanulni. Lehet vele agilityzni, mindent. Nem tudom honnan vetted hogy nem élvezi.
2010. márc. 25. 15:06
 16/16 A kérdező kommentje:

De nem erre lett kitalálva(itt most az őrző-védőre célzok)!Azért pl egy németjuhásszal ne hasonlítsuk már össze.Egyébként írtam,hogy a tiéd nem azt mondom,hogy nem élvezi,de általánosságban nem így van.

Egyébként döntöttem.Malinois lesz.Bár nem közepes testű,de ő viszont tényleg jó munkakutya,és élvezi is.

2010. márc. 25. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!