Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most ajándékozzam el a kutyám?

Most ajándékozzam el a kutyám?

Figyelt kérdés
tegnap voltam allergia vizsgálaton és kiderült hogy allergiás vagyok a kutyaszőrre. Olyan teszt volt hogy rámcsepektettek különböző anyagokat megbökték és ami megdagadt arra allergiás vagyok. A kutyaszőr tesztre is megdagadt egy kicsit. Most hogy allergiás vagyok elajándékozzam? Bár ami érdekes annak ellenére hogy a teszt azt mutatta hogy allergiás vagyok nem produkálok semmilyen tünetet ha a kutyámmal vagyok. vagy nem olyant ami zavarna vagy feltünően rossz lenne.
2015. dec. 9. 16:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

En teszt szerint a macskaszorre vagyok allergias. Ehez kepest tobb mint 5 macskam van, es nem fulladok, nem vakarozok, semmi.

(itt jegyzem meg, en valoszinuleg a nyalukra vagyok allergias, mert amikor az egyik megharapott (elegge rendesen, megijedt, whatever) akkor szepen feldagadt a kezem. De abba sem haltam bele, kalcium pezsgotabletta, "oszt jovan".

Csak hogy mennyire kell "komolyan venni" az allergiat, ha amugy tunetmentes...

2015. dec. 9. 18:27
 12/12 elwera ***** válasza:
77%

Jobb hogy van kutyád, erősíti az immunrendszeredet és lehet hogy teljesen el is fog múlni később ez az enyhe allergiád.

Egy ismerősöm jobban allergiás, neki kiütések lesznek a kezén és elkezd vakaródzni miután simogatja a kutyánkat, macskánkat, ezért csak óvatosan meri, de azért szereti ő is az állatokat és néha nem bírja ki, hogy ne nyúljon hozzájuk. Van hogy bevállalja inkább a vakaródzást :D

2015. dec. 10. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!