Most ajándékozzam el a kutyám?
Ha nem flladsz be tőle, nem jelentkezik erősebb roham miért kéne?
A írod, hogyha vele vagy nincs tünet..akkor?
Ha erősödik, kezeltetheted, nem a setét középkorban vagyunk. Ha tartósan az egészségedet nem veszélyezteti, akkor no para.
De ha ez az első gondolatod, akkor mennyire fontos az az állat? By the way..
(Amúgy az helyesen kutyámAT, nem kell mindent az automata okosfonra bízni.)
Én is allergiás vagyok a kutyaszőrre, mégis két kutyával alszok minden este egy szobában. Eszembe se jutott az, hogy kivágjam a kutyáimat, akiket én választottam, én vettem magamhoz! A tükörbe se tudtam volna többet belenézni, ha ennyire nulla felelősség érzetem lenne.
A gyerekét sem adja árvaházba az igazi ember, ha az balesetet vagy kárt okoz.
Én is allergiás vagyok, de nem érdekel.
De ha ezen gondolkodsz (és egy csapat ismeretlen véleménye érdekel) akkor nem igazán való neked kutya :/
Szerintem ezek az allergia vizsgálatok nem sokat érnek. :-) Én kétszer voltam, egyszer azt mutatták ki hogy a macskaszőrre vagyok allergiás, másodszor a porra. Macskára nem. Az első vizsgálat után leültem a macskám elé, és közöltem vele, hogy akkor most szépen le fogom borotválni a szőrét. :-)) De nem tettem, és még mindig semmi bajom tőle. :-)
Aki tényleg allergiás valamelyik szőrre, az rögtön tüsszögni, orrot fújni, könnyezni kezd az állat közelében, vagy fullad. Ha nincsenek ilyen tüneteid, felejtsd el ezt az egészet és élj boldogan a kutyáddal. :-)
Apumnál az jött ki, hogy csokiallergiás.
Falta a 90%-os étcsokit, és kutya baja sem volt :)
Érdekes,hogy semmi tüneted nincsen,de megválnál a kutyádtól.
Anyámnak is kiadta az allergia teszt a kutyára és macskára valót, van két kutyánk 14 éve,lakásban. Macskás barátnői vannak ahol szintén egy légtérben van velük semmi tünete nincsen,szerintem kamuk ezek a tesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!