Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A rottweiler tartható kint...

A rottweiler tartható kint télen? Mennyire bírja a hideget? (Csak elméleti kérdés. )

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a dobermann eléggé fázós, ezért kérdem, hogy a roti mennyire bírja a magyarországi telet.

2015. dec. 5. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem egy fázós fajta, de egy szigetelt ház hőfüggönnyel minimum kell neki a kinti tartáshoz.
2015. dec. 5. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
A roti tartható igen, elég jól bírja. Persze megfelelő háza legyen.
2015. dec. 5. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
az én rotijaim mindig is kint voltak. bírják a hideget. 2 négyszetméteres nagy óljuk van, egy bálka szalmával és kőrbe rakva az ól oldala régi nagy szőnyeggel.
2015. dec. 5. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Az enyém benti kutya, ha kiengedem, félóra múlva toporog az ajtó előtt:D Fázik, reszket, pedig jó tápot kap, meg minden.. bezzeg ha valaki megy az utcán..!:D
2015. dec. 5. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Az enyémek kinn vannak télen-nyáron. Kölyökként bejártak még a házba és a kazán mellett aludtak, aztán egyre inkább kinn maradtak, ha nem votl kulcsra zárva az ajtó ki tudták nyitni, nem egyszer vettem észre reggel,hogy mindkettő kinn fekszik az udvaron. Azóta van házuk, az egyikük szeret benn lenni, a másik még mindig inkább esőben,hóban mindenben kinn van. Mindkettőnek elég hosszú téli bundája szokott nőni, nincs semmi bajuk, szeretnek kinn lenni. Nem így terveztem ,de döntöttek :D Én azért nem bánnám ha hidegebb időben legalább a kazán mellé visszajönnének, de ez van
2015. dec. 7. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!