2éves Rottweiler lány mellé egy kan Rottweiler kölyök kutyus?
Nagy általánosságban a legtöbb kutya jól kijön a kölykökkel, elkezd anyáskodni felette, játszik vele.
Csak arra figyeljetek, hogy ő se legyen elhanyagolva, amiért került oda egy új is, foglalkozzatok vele is ugyanúgy, mert féltékenységből könnyen támadhat.
Szerintem nem lesz gond vele:)
Egyébként nem annyira ördöngős a rotik kezelése, mint gondolják, igaz, nekem nincs benne tapasztalatom, de van 3 ismerősöm, és ők a tipikus kutyás csínytevéseken kívül nem igazán mondanak rémtörténeteket:D
Arra azért figyeljetek, hogy ne hozzatok el idegrendszeri hibás kutyát. Nem tudom, hogy honnan lesz, de a legolcsóbb helyről én nem hoznék..
De ha ilyen aranyos a lány rotitok, és a kölyök kan roti gyerekekkel nőne fel, akkor nem lesz baj, csak kellőképp kell vele is törődni, ne legyenek elhanyagolva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!