Milyen kutyát ajánlottok egy 14 éves magabiztos, határozott gyereknek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 21:16
11/25 anonim válasza:
Szerintem is egy keverék a legjobb, menhelyről. Ugyanolyan tanulékonyak lehetnek, mint a fajtatiszták - egy fiatalabb főleg.
És valami középtermetű, akivel nem kell díjbirkóznia, ha fegyelmezi vagy játszik vele.
12/25 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam örökbefogadni egy kiskutyát. Lehet az lessz majd meglátjuk.
2010. márc. 21. 21:56
14/25 anonim válasza:
Mi az, hogy "korcsot ne, az elég égő"? Te normális vagy?
Szerintem jó választás lenne egy labrador, de a menhelyi kutya is tökéletes!
15/25 anonim válasza:
Drótszőrű foxi...
hihetetlenül okos, fáradhatatlan, imád a középpontban lenni, és még csak nem is drága kutya.
16/25 Akiteki válasza:
Ja, egy kiképzőnek készülő gyereknek pont egy foxi való. Kapásból el is megy a kedve az egésztől.
Ha ilyen ambíciói vannak, miért nem vesztek mellé még egy kan németjucit? Fiatal még a másik is, biztosan jól kijönnek egymással.
17/25 anonim válasza:
Ha van neki kedvenc fajtája azt, ha egy keverék tetszik meg jobban akkor azt . Az olyan sznob bu*ik, akik szerint a korcs ciki, inkább hallgassanak.
18/25 anonim válasza:
Staffordshire bullteriert nagyon aranyosak ,emberszeretőek, ragaszkódóak, és még oldalakat tudnék irni róluk:)
19/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Majd elmegyünk a menhelyre és szétnézünk ha tud választani akkor onnan lessz de ha nem akkor majd meglátjuk.
2010. márc. 22. 14:51
20/25 anonim válasza:
Eseteleg mudi, belgajuhász. Mindkettőnek van fajtamentése! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!