Milyen hajat ajánlottok egy zafir alakú arcú, közel 14 éves lánynak? Most majdnem a hátam közepéig érő, fokozatos hajam van, és egyenes frufrum amit növelek éppen. Mineféle tippet szivesen várok. Köszönöm előre is =)
köszi szépen a tanácsot csak az a baj, hogy nem tudom karbantartani a hosszú hajat. legutoljára kiskoromban, amikor 5-6 éves lehettem akkor volt szép hátam közepén túl érő hajam. azóta mindig megáll a hátam negyedénél =( de amugy meg göndör hajam van és én ezt nagyon nem szeretem
és a természetes gödör hajjal is jól áll a hosszú haj az arcformámhoz?
Én a hosszúnál maradnék akkor is ha göndör, (főleg). De ennek a szinésznőnek is ilyen formájú arca van és a rövidebb is jól áll. Csak ha göndör mindig vasalgatnod kell majd.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Nem tudom, te írtad-e ki ezt a kérdést, de ide sok bubi frizurát linkeltem be, ha gondolod nézd meg, hátha találsz köztük jót. Sajnos nem tudok tanácsot adni, mert én hosszú haj párti vagyok, de ha természetes göndör a hajad akkor olyan bubit válassz ami hullámosabban is jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!