Egy 14 eves kover lanynak mit ajanlottok nyarra?
Hát attól függ, mennyire vagy kövér.
Ha mondjuk 10 kiló plusz van rajtad és magas vagy akkor az nem olyan vészes, mintha alacsony vagy esetleg még több a felesleg.
Amúgy én azt javaslom, hogy még van 1 hónapod az igazán lenge ruhákig, addig fogyókúra és tornázás, 5 kilót minimum le tudnál fogyni.
Ha pedig nem érzed magad jól mini szoknyában, akkor vegyél fel térszoknyát, ha a rövidnaci nem áll jól, akkor térdgatyát.
A csőtop+ bolero szuper párosítás, vegyél színes csőtopokat és olyan bolerokat amiket pl. elöl meg tudsz kötni. Legyen egész vékony vagy lyukacsos anyaguk. Pl. a Pimkie-ben van leárazva most nagyon vékony anyagú rövidujjas (de laza, bő ujja van) elöl megkötős 2000 Ft- ért. Én fehéret vettem, mert kardigán/ bolero imádó vagyok.
Ja és felejtsd el a converse és a hasonló tornacipőket, főleg a magas szárúakat, mert rettenetesen kövérít mert rövidíti a lábad. Kis sarkú cipőket, szandikat viselj vagy balerinát.
Az előttem lévőnek igaza van.: D
Ha meglátszik a hasadon meg a combokon meg ilyenek,akkor inkább hanyagold az ilyen "feszülős" pólókat,toppokat.
Legyen laza,szellőzős. :"D
nadrágnak meg térdnadrágot. : D
Mostmár nem csak farmerok vannak.Pl.: nekem nagyon tetszik az ilyen "török" térdnadrág. : D
Ilyesmik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!