Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ló mellé milyen kutyát ajánlotok?

Ló mellé milyen kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
A lovam haza lesz hozva, és nem a háznál lesz, hanem a falun kivül egy telken (a határban), és szeretnék oda egy kutyát. Csehszlovák farkasra vagy németjuhászra gondoltam. Valamelyik jó lenne vagy mást ajánlotok? Csehszlovák farkassal még nem találkoztam/dolgoztam, viszont németjuhásszal már igen. Kiskutya kellene, mivel egy nagy kutya nem hiszem, hogy megszokná a lovat. De szeretnék majd még örökbe is fogadni, és így lennének ketten, plusz ha megyek a lóhoz a mostani kutyim is jönne ki.
2015. nov. 27. 08:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A csehszlovák farkaskutya még edzett gazdik közül sem mindenkinek való !!!!!! Könyörgöm felejtsd el, pont nem arra való, hogy kiteszed a határba a ló mellé. Foglalkozni KELL vele. Nem lehet, nem ajánlott, a saját és lovad, más eberek-állatok biztonsága érdekében MUSZÁJ.

Mondjuk a német juhász se. Inkább villanypásztor, vagy valaki aki figyeli, de a kutya NEM ERRE VALÓ, hogy valahol a tanya végén pesztráljon egy lovat.

2015. nov. 27. 15:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Vadhálóval és villanypásztorral semmilyen kutyát nem lehet biztonságosan (egyhelyben) tartani. A csehszlovák farkaskutya pedig lehet jól néz ki de viselkedésügyileg több köze van a farkasokhoz mint a kutyákhoz.
2015. nov. 27. 17:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Nincs eldöntve, hogy milyen kutya lesz ott, ezért kértem a véleményeket. Tudom, hogy kell foglalkozni a kutyával, tisztában vagyok vele, és lesz is foglalkozva, nem csak ki lesz téve, h na akkor itt leszel, őrizd a lovat, hanem nevelve és tanítva lesz. A csehszlovák farkast pedig azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy milyen a fajta. Érdeklődtem csak.
2015. nov. 27. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi meg mondjuk, hogy az inkább farkas 🐺 mint kutya 🐶.
2015. nov. 28. 09:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, és ezért úgy döntöttem, hogy nem farkas lesz. :)
2015. nov. 28. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!