Milyen kutyát ajánlotok?
Teraszon? A lakásba nem is mehetne be? Szerintem így nem igazán jó ötlet kutyát tartani...
Beagle csak akkor, ha bent is lehet. Makacs, nagy mozgásigényű vadászkutya egyébként, nem egy könnyű eset :)
Menhelyi keveréket javaslok, vastagabb bundával.
Szerintem is egy kis menhelyi keverék lenne Neked a legjobb választás. Vagy talán fajtamentésnél nézz körül. Elmondod az igényeidet, na meg, hogy mit tudnál nyújtani a kutyusnak, és kiválasztjátok együtt a megfelelő ebet.
A beagle tényleg nem lenne jó kinti kutyaként, emellett nagyon makacs, nehéz kezelni, csak biztos kezekbe való. Nem utolsó sorban vadász kutya révén hatalmas a mozgásigénye.
Ha mindenképp fajtatiszta kutyát szeretnél, nagyon olvass utána az adott fajtának, és tenyésztőtől vedd! Felejts el a jófogáson...stb. hirdetett kiskutyákat.
Jó válogatást, és kutyázást! :)
2-es vagyok: nem feltétlenül kell lakásban lennie egy kutyának, de akkor ne egy teraszra legyen kizárva, hanem a kertben is mozoghasson szabadon.
Másrészt, a beagle nem való csak kinti tartásra.
Ezért írtam a vastagabb bundájú menhelyi keveréket - nem fázik télen, és a 80 m2 is jobb nagyobb, mint a menhelyi 2-3 m2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!