Baskerville ultra szájkosár méretezésről tapasztalatok?
A közeljövőben tervezek ilyet venni, de nem igazodok ki a méreteken. Ami fajta szerint a kutyámra való (kicsi pitbull), annak a centijei nem stimmelnek. Az orrhossza szerint a 2-es kéne neki, az orr kerület alapján a 3-as, de fajta szerint meg a 4-es. Melyiknek higgyek, mik a tapasztalatok?
(Még mielőtt kérdezi valaki: igen, figyeltem rá, hogy a kutya orrát vagy a szájkosár orrát nézem :))
Amitől meg aztán végképp összezavarodtam, hogy a petissimo-n tök más méretezés van, mint az összes többi webshopban, aszerint az orrhossza 3-as és a kerülete 2-es :D
Esetleg tud valaki olyan helyet, ahol lehet próbálni, vagy olyan webshopot, akiknek Budapesten van telephelyük, hogy ne kelljen az esetleges csere miatt a postával szívni? De igazából olyan webshoppal is boldog lennék, akiket felhívhatok, és meg tudom velük beszélni, hogy szerintük melyik a tuti.
Köszi a segítséget :)
Köszi!
A facebookon közben gyorsabban megoldódott a kérdés: a Petissimonak van Budapesten raktára, szóval ha nem jó, oda egyszerűen vissza tudom vinni.
Tapasztalatból kettő volt eddig, egyre a fajta szerint ajánlottnál nagyobb lett a jó, a másikra az, ami fajta szerint is lett volna (keverék a kutya, de méretre a felsorolt fajtákkal egy kategória), úgyhogy szerintem megveszem a 4-est, amit ír a kistermetű pitre, aztán meglátjuk.
Fressiben már nincs értelmes szájkosár!
Csak a gagyi műanyagok, meg a kutyát kínzó, vacak textilek...
Fém és Baskerville nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!