Gom kérdése:
Boxer tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Milyen a jelleme?Egy 10-es skálán mennyi a mozgás igénye?Más kutyával egy kertben megfér?Hogy fárasztjátok le/mit játszotok vele?Nagyon fázós?Van valamilyen gyakori betegsége?Szőr gondozás?2015. nov. 7. 20:05
1/7 anonim válasza:
Rengeteg gyakori betegsége van, de a jelleme nagyon jó, kedves, jóindulatú, stb...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. nov. 7. 20:26
3/7 anonim válasza:
Egy örök bohóc, későn érő típus. Az enyém már majdnem 10 hónapos és még nem emeli a lábát, játékos, minden kutyával játszani akar. Nevelni kell már kiskorától kezdve, mert nagyon könnyen elszemtelenedik! Semmit nem szabad ráhagyni. Nagyon bújós, hízelgős, durván játszik, ha lehajolsz, szeret jó nagy állast adni a kemény fejével, akkor ugat, amikor nem kéne, amikor kéne, sosem. Csak kertbe nem való, kinti-benti kutyának inkább, és ha nem sétáltatod, akkor rombolni fog a kertben. Az enyém lakásban van. Mivel minden nap lefárasztom úgy, hogy vagy futtatón kitombolja magát más kutyával, vagy egyéb helyen rohangálhat SZABADON, de nem a kertben, mert az édes kevés, akkor a lakásban kb csak aludni fog. Nevelés kérdése, hogy megfér-e más kutyával, az enyém igen, meg még egy macskával is megfér.Szőrét egyáltalán nem kell gondozni. Állítólag hajlamosak a rákos megbetegedésekre, meg a bambuszgerincre, de ha tenyésztőtől veszed, ezek a veszélyek eléggé lecsökkennek. Én a Kunbox kennelből vettem és nagyon meg vagyok az egészségével elégedve. Nem utolsó sorban szép kutya is, sok csúnya szaporítós boxert láttam már. Ha van még kérdésed, írj!
4/7 anonim válasza:
Nagy a mozgásigénye, mondjuk ha skálázunk, akkor 9-es.
Más kutyával természetesen megfér - ez nem fajtától, hanem neveléstől függ.
Fázós, csak kertben nem tartható, nem jó neki sem testileg, sem lelkileg!
5/7 anonim válasza:
10-es skálán max 7-es! Akkor tűnik nagyon magasnak az energiaszintje, ha SOHA nincs lefárasztva és csak a kertben van, akkor persze, hogy pörög éjjel-nappal! 2 kutyám van, az egyik boxer és nem ő a magasabb energiaszintű kutya, hanem a németjuhász. Persze munkavonalú, nem a pontyhátú.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon KÖSZI.
2015. nov. 8. 19:30
7/7 anonim válasza:
Nagyon jo jelleme van, mi 3an vagyunk testverek, van egy kilenc eves ocsem is, de vele is nagyon joban van. 10es skalan szerintem 7-8 maximum, mas kutyaval is nagyon jol megfer, nekunk most lett melle egy Jack Russelunk, kutyafuggo hogy hogy farasszuk le. En futni szoktam vele, es labdazni, de a legjobb, ha masik kutya farasztja le. Kinti benti kutyanak ajanlott, nem birja a hideget. Van egy par gyakori betegsege, szemere figyelj. Szoret nem kell fesulni, semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!