Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ők szaporítók? Annyira tetszen...

Ők szaporítók? Annyira tetszenek ezek a kutyusok. Meg szeretném venni az egyiket. Szerintetek szaporítók?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 22. 18:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Valóban pénzbe kerül az oltás is, bár azért 1 db oltás nem 20 ezer Ft, hanem 4-8 ezer körül (orvostól is függ az ára).

Nem is ezzel van a baj, hanem akkor hirdesse így a kutyákat: tacskó jellegű keverék kutyakölykök meglévő oltásaik és chip áráért eladóak. Így már korrekt lenne, csak épp így nem kellene senkinek sajnos.

2015. nov. 22. 19:46
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha annyira tetszik vedd meg.
2015. nov. 22. 20:42
 13/16 anonim ***** válasza:

10# 11#:

Én most a konkrét hirdetéstől elvonatkoztatva írtam, hogy igen, németeknél így megy, páran néha hagyják hogy legyen kiskutya keverék szülőktől, és az kb ennyiért el is adják, az ajándékozás nem jellemző, és hoztam példának a menhelyet is.

11#-gyel teljesen egyetértek, így én is vettem kutyát 9 éve, németjuhász jellegűt, nem éreztem magam átverve, és a mai napig az egyik legjobb társunk.

Nálunk a kutya társ és nem státusszimbólum, felőlem lehetne akármilyen keverék is, mint ahogy egyet támogattam is Budaörsön, mert nem volt lehetőségem illetve helyem neki már. Azóta sajnos egy hely felszabadult:(

2015. nov. 22. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Mind szaporító, erről kellene neked is felismerned, hogy azok:

1, Fajtiszta= két kutya kölyke, fajtatisza= két törzskönyves/azonos fajtához tartozó kutya kölyke Ezt egy tenyésztő és olvasott gazdi tudja.

2, 100ezer alatt nem kapsz sehol törzskönyves magyarul fajtatiszta kutyát itthon.

3, Mini nem létezik, keress rá yorki tenyésztőre sokan leírták, hogy miért nem létezik és kik találták ki és miért.

4, A 2. hirdetés fényképen nem is yorki van, ha valóban ilyen fajtát szeretnél legalább ismerd fel.

5, 5 hónaposan pelenkára szoktatva?!= menekülj, nem normális a hirdető.

6, 3. hirdetés mindezek halmozottan igazak. Holland vérvonal, de nem tudja leírni, hogy fajtatiszta, nevetséges. Egy tenyésztő nem áll neki akciózni csak azért mert már elvihetnék a kölyköket, főleg nem ilyen nevetséges árról indulva.

7, Érv, hogy ne vegyél tőlük: Még te sem tudod milyen kutyát szeretnél, először tájékozódj, mérlegeld a helyzetedet, a kutya igényeit, keress menhelyet/fajtamentést/tenyésztőt (hirdetőoldalon nem lesz) és dönts. Ez a sorrend, nem fordítva.

2015. nov. 23. 05:48
 15/16 anonim ***** válasza:

"1, Fajtiszta= két kutya kölyke, fajtatisza= két törzskönyves/azonos fajtához tartozó kutya kölyke Ezt egy tenyésztő és olvasott gazdi tudja. "

Lehet hogy pontosan tudja a hirdetö, azért írja mert tényleg úgy van hogy két kutya kicsije. Aki meg buta megeszi.

Egyszer engem is leoltott az orvos amikor mondtam hogy a macskám fajtiszta, mindjárt fennhangon hogy az fajTA, a faj a macska.

Mondtam akkor igen, helyes Volt FAJ tiszta. Az apát nem ismerjük. Az ismerösöm nem ivartalanított, és kiszökött, mi meg mai szakzsargon szerint "mentettük" a kicsit.(igazából ajándékba kaptuk)

2015. nov. 23. 10:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Szaporítók. Ahogy megláttam hogy jófogás, tovább nem is mentem.
2015. nov. 23. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!