Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért szeret a kutyám rajtam...

Miért szeret a kutyám rajtam aludni?

Figyelt kérdés
Úgy szeret aludni velem,hogy rajtam fekszik,vagy a fejemen az ő feje,vagy a nyakamon,vagy teljesen rám fekszik a hátamra vagy a hasamra:D Másnak is szokott így aludni a kutyája?
2010. márc. 20. 21:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászólásában van némi igazság, de ha most ráhagyja, akkor később nehezebb lesz a dolga. Az meg, hogy ugatással akarja kicsikarni a gazditól az akaratát, egyértelműen annak a jele, hogy egy kis főnökpalánta cseperedik. Ne engedj ennek! Ha nem hívod, ne mehessen oda, ha ugat rád, akkor nézd levegőnek. Nem ránézni, nem hozzászólni, nem hozzányúlni. Valószínű majd még jobban próbálkozik, de te legyél kitartó és akkor le fog erről szokni.
2010. márc. 21. 14:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Képtelen vagyok az uagtásnál levegőnek nézni,nagyon kitartó,addig ugat még nem engedek,ráadásul igen visító hangja van a drágámnak,amit nem bírnék ki fél óráig:) Fejem is belefájdulna:D Amúgy meg nem zavar,ha az ölembe akar aludni,vagy ülni. Evésnél meg tudja,hogy nem szabad az ölembe ugrani. Bár evésnél is szemtelen,addig ugat még nem kap néhány falatkát:D
2010. márc. 21. 15:04
 13/19 anonim ***** válasza:

23:01

ez nagyonaranyos:):D

2010. márc. 21. 18:04
 14/19 Akiteki ***** válasza:

Ezt az evés dolgot nagyon gyorsan tedd helyre, mielőtt végképp a fejedre nő.

Amíg Te eszel, a kutya nem kaphat semmit! Ha befejezted és ezt látványosan ki is mutatod, akkor kaphat a maradékból.

Egyik legfontosabb szabály, hogy a főnök eszik először, a többiek addig nem nyúlhatnak az ételhez, amíg be nem fejezi.

2010. márc. 21. 23:15
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Nemértem mért kell ilyen szigorúnak lenni..

Mi is etetjük közbe.. Nem nő a fejünkre,mért nőne..2kilós:D Am meg imádom, éslehet hogy el van kényeztetve és biztos nincs kutyasorsa, de mi másképpen nemtudjuk nevelni.Ennyire szeretjük..

2010. márc. 22. 07:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Utolsó, el tudom képzelni, ahogy az utcán sétálva egy nagyobb kutyát látva fölkapod a kutyusodat és ő meg torka szakadtából ugat, míg a nagy kutya el nem tűnik a láthatárról... Meg azt is el tudom képzelni, ha elmentek otthonról, akkor sír, ha nem az van amit a kutya akar akkor hisztizik, előbb-utóbb meg ha nem kap egyszer véletlen, majd oda is kap nektek, meg majd kiszolgálja magát. De hát persze arra is csak annyit fogsz mondani, hogy jaj de cukcsi. Szegény kutya.

Az ésszerű, szerető szigorúság azért kell, mert egy kutyának minél több dolgot kell megtennie, annál nagyobb a szabadsága. Egyetlen elkényeztetett kutyát sem láttam még, aki bárhol, bármilyen körülmények között póráz nélkül sétálhatott volna, elszaladás, felugrálás, odakapás nélkül. Ellenben csak szabályokkal következesen megnevelt olyan kutyákat ismerek, akiken életükben nem volt még póráz. Csak egy példa. Nekem mondjuk mindegy, azt csinálsz, amit akarsz, ez csak egy példa és azt sem mondom, hogy a fent leírt lehetséges problémák nálatok fennállnak. De nem tartom kizártnak. Az viszont biztos, ha kutya lennék, inkább lennék egy olyan családban, ahol szabályok között élhetek valódi szabadságban, mint egy olyan családban, ahol látszólag mindent megengedhetek magamnak, de valójában korlátok között élek.

2010. márc. 22. 10:16
 17/19 anonim ***** válasza:

Mert szeret és kötődik hozzád. Teljesen természetes.

Az én yorkim is próbál minél szorosabban hozzám bújni. Egyszer arra ébredtem, hogy a hátamon fekszik:)

2010. márc. 22. 11:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Kutyája válogatja, nekünk az egyik derékhoz simulva, a másik lábszár-környékén szeret. de van abban igazság, hogy minél magasabbra fekszik annál inkább domináns.

Az asztalnál falatkákat adni kár, később sem fogsz tudni nyugodtan enni.

Nálunk ballagás volt, 15 ember ette végig úgy a kaját, hogy a kutya csendben feküdt az asztal alatt és senkit nem zaklatott.De ő nem eszik velünk első perctől kezdve. Max, ha én már befejeztem a végén kap esetleg egy falatot, de sosem kunyizik.Így sokkal kényelmesebb nekünk is, meg ha van nálunk valaki, akkor pláne.(nem mindenki kutyabarát)

2010. márc. 22. 19:44
 19/19 anonim válasza:
Te vagy a gazdaja...s nagy valoszinuseggl nagyon szeret teged...szeret a kozeledben lenni!:)
2010. márc. 29. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!