Miért szeret az ölembe aludni a kölyök kutyám?
Figyelt kérdés
Ha leülök pl. a gép elé mindig odabújik a lábamhoz, néz rám, hogy vegyem fel az ölembe, ha felveszem ott tök nyugisan alszik. Ha nem veszem fel akkor a lábamhoz bújik.
Ennyire igényli a társaságot? Nektek is ilyen?
2009. szept. 28. 11:26
1/7 anonim válasza:
Biztonságérzetet nyújt neki, ha a közvetlen közeledben lehet.
2/7 anonim válasza:
persze nekema 3 éves kutyám is ijen :)
3/7 anonim válasza:
A mi foxink is ilyen, ha az udvaron leülünk valahova és felvesszük az ölünkbe, akkor hihetetlen pózokban képes elaludni :)
4/7 anonim válasza:
Szia. Az én kutyám is ilyen. Őt kicsinek az ölembe szoktattam és most már 25 Kg, de még mindig addig hisztizik, amíg fel nem veszem. Szerintem csak megszokás és a gazdi közelsége miatt akar örökké az ölembe lenni. Nem hiszem, hogy itt jobban biztonságban érzi magát, mert a földön sem bántja/bántotta senki.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Alapvetően ilyen a kutyák természete, igénylik a gazda közelségét. Van, amelyik az asztal alá fekszik és az ott ülők lábai közt lel nyugalmat, van amelyik a lábadra ül fél fenékkel, van aki még közelebb akar lenni - különösen kölyköknél fordul ez elő.
Arra azért figyelj, hogy ha most folyton felkapkodod, ha csak rádnéz, nehéz lesz később erről lenevelni, és a falkavezéri pozíciódat is rontja.
6/7 anonim válasza:
lenne 1 kérdésem ha 1 palota pincsi nem velünk 1 házban lakik hanem 1 ugyan olyan házban mint mi csak kiseben az udvarunkon van egyébként ez a ház.Akkor ha este nem vagyok vele csak így nappal akkor abból baj lehet és magamhoz szoktatom mert fogom nappal de este pedig nem?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! A falkavezérség véleményem szerint amúgy sem lesz egyszerű. Már most látszik, hogy igaz terrier. :)
De én akartam. :D
2009. szept. 29. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!