Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért szeret a hajamon aludni?

Miért szeret a hajamon aludni?

Figyelt kérdés
Lassan 3hós kiskutyám imád a göndör hajamon aludni.Ha nem engedem fel az ágyra képes egész éjszaka nyüszíteni.Mikor mély álomba merül berakom a kosarába de rögtön felébred.Néha rágja is a hajamat.Éjszaka vánodrol alvásközben,de mindig ugy fekszik h. hozzám érjen valamelyik testrésze.Sose fog már tőlem külön aludni?
2009. aug. 28. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
az én kiskutyám 11 hónapos ugyanezt csinálja.....
2009. aug. 28. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:

De, majd amikor elég következetes leszel és nem veszed fel. Egy-két éjszaka leszokik a nyüszítésről, és ez nem állatkínzás csak mindenkinek megvan a helye. Magától nem fogja kinőni.

Nekem a macskám csinálja ezt, valószínűleg az anyja szőrére emlékezteti, mert még dagaszt is.

2009. aug. 28. 18:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom ,h. nem állatkinzás,de a szívem szakad meg.És igy félek h. nem fog szeretni.Mint pl.kikaparta a virágomból a földet én leszidtam és picit koppintottam az orrára.Úgy megijedt h. nem mert a közelembe jönni legalább 20percig.És nekem meg óriási lelkiismeret furdalásom volt.
2009. aug. 28. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

JObban szeret, ha keményebben bánsz vele. Ne úgy értsd, h mindenért vered a kutyád!

Én úgy csinálom, h ha vmit nem engedek, rászólok 3x. Ha erre nem reagál, akkor a popsijára csapok egy kicsit. Engem tisztel a legjobban... párom mindent megenged neki és simán szét is harapja őt is és a zoknijait.

Engem szeret és tisztel, mint egy falkavezért.

2009. aug. 28. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
8%
mikor megkaptam én is a kutyámat első két éjszaka bejött a szobámba és ott nyüszített, kivittem és utána ugyanúgy visszajött. aztán miután látta hogy nem foglalkozok vele abba is hagyta és visszament. aztán minden este a helyén aludt. most már 2 éves és megnőtt annyira hogy fel tudjon ugorni az ágyamba, és általában ott alszik a fejemnél, szinte a párnámon :) nagyon aranyos, de van hogy nagyon idegesít úgyhogy lerakom és nem is jön vissza. okos kutya :)
2009. aug. 28. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
A kutyát nem kell azért sajnálni, mert tudja hol a helye. Olyankor csak próbálgat hogy meddig mehet el. És mindent megengedsz neki és elkényezteted akkor nem fog jobban szeretni, csak a szolgája leszel. A kutyának akkor nyugodt az élete, ha tudja hogy ki a vezér (gazda). Azt pedig minden kutyának külön ki kell tapasztalni hogy mekkora és milyen büntetés megfelelő neki. Szídni csak akkor szabad ha rajtakapod. Lelkiismeret furdalásod meg akkor legyen ha a kutyád a fejedre nő és idegbeteg lesz mert idegesíti a "feleősség" mivel nem vagy vezér ezért neki muszáj átvennie. Szóval nyugodtan nevelgesd.
2009. aug. 28. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindenképp szoktasd le,még ha a szived szakad is meg..,mert igy el lesz kényeztetve és másban sem fog engedelmeskedni!Mint irták elöttem tudnia kell,hogy Te vagy a falkavezér és nem Ő!(nyúl-puska efektus...:D)

10 évesen nekem is volt egy erdélyi kopóm és aludtam az ágyamban az oldalamon fekve és anyukám elmondása szerint

a kutyám is felmászott hozzám (fél éves volt..) és az oldalára feküdt Ő is,és a hátunk összeért és igy aludtunk..:) Elnézést,hogy offoltam a végén,de ezt a rövid kis storyt szerettem volna megosztani,mert egy kedves emlék számomra!!

2009. aug. 28. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Az kutyám még mindig velem alszik, pedig már 13 éves=) Néha leküldöm az ágyról, remeg kicsit, rámnéz lesúlytóan. és beköltözik 1-2 napra anyám szobájába. Az enyém tudja hogy ki a főnök, idő után megtanulja..
2009. aug. 29. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!