Baj ha a kutyám vért nyalt?
Figyelt kérdés
Kivittem ligetbe a csivimet és a barátnőm kutyája tüzelt :S nem tudtam róla.És az én kutyám végig a véres popsiját nyalta a kutyinak :S A másik kutya be van oltva de félek h megártott a véR :S nem sokat nyalt róla de akkor is aggódom.2010. márc. 20. 16:59
12/16 anonim válasza:
Úristen! Vért nyalt a kutya, verjük nagydobra, lehet, hogy baja van! Nyugi! Semmi baja nem lesz tőle.
13/16 anonim válasza:
A szuka szerinted hogy tisztítja magát? Hát nyalogatja magát, és mégsincs baja.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi de mint írtam én se gyanítottam nagy dolgot de gondoltam megkérdezem másnak mi a véleménye...
2010. márc. 28. 19:39
15/16 anonim válasza:
Reméljük ennyi állat felnevelése után azért nem tudod ezeket a dolgokat, mert mind ivartalanítva van. Ha viszont ivarosak és nem vagy tisztában az ivarzásukkal, akkor az nagy felelőtlenség a részedről és rettentő rosszfejség az állataiddal szemben.
16/16 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Mielőtt szeretkezni akarnak, mind ezt csinálják. Akkor már nem lenne kan kutya a világon, ha ettől baja lenne...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!