Toxoplazmát hogy lehet elkapni? Mert a kutyám véletlenül szájon nyalt.10 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 16:11
1/3 anonim válasza:
Ha a te kutyád, akkor gondolom már régebb óta veletek van, szóval nem jelent gondot.Amúgy meg én úgy tudom, hogy a székletben vannak olyan dolgok amik ezt okozzák, de leginkább a macskakakai veszélyes.
2/3 anonim válasza:
Utcára járó kutyuli székelétben lehetnek olyan bacik, de inkább a cicára mondják hogy veszélyes.
Ha ideges vagy érdemes megcsináltatni a vérvételt a toxoplasmára, de ha saját kuytud akkor valóban esélys hogy már túlvagy ezen a betegségen és ebben az esetben nem lesz semmi baj.
Nekem egy kis mopszom van és ő sajnos mindig prüszköl és köpköd :) Hát általában én is kapok belőle de én is úgy vagyok vele hogy mindig is voltak állatkáim ezért nagy bizonyossággal már túlvagyok a dolgon.
25 hetes kismama
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2010. ápr. 13. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!