Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutyust szeretnék. Tudnáto...

Csilla-lilu kérdése:

Egy kutyust szeretnék. Tudnátok tippeket adni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék nagyon egy kiskutyát, amit lakásban tartanánk (persze rendszeres sétáltatással). Kertes házunk van, de a szüleim féltik a kertünket :(. na, szóval véleményetek kérném, hogy milyen kutyafajtát vegyek/fogadjak örökbe, sajnos a testvérem allergiás a kutyaszőrre, úgyhogy olyan kutyus kell, ami nem hullajtja a szőrét, de azért legyen szőre és olyan kell, ami kb.4 órát egyedül otthon kibír. Lényegében sokat utazunk és valami kicsi, de nyugodt fajtára gondoltam. Tudnátok valami kutyust ajánlani??????
2015. nov. 13. 21:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha valóban csak gyenge a testvéred allergiája, akkor nem feltétlenül van szükségetek nem allergizáló fajtára.

Mondom ezt úgy, hogy az allergiateszt nálam is mutatott enyhe allergiát kutyára.

Egykeresztes csak, és én - a munkaidőt leszámítva - 0-24-ben együtt élek a dobimmal, és nincs bajom tőle.

Max nyáron, ha rövid cuccban vagyok, és hosszan hozzádörgöli a szőrét a csupasz bőrömhöz, mert játszunk és lökdös, akkor némileg viszket egy rövid ideig a helye, de ennyi...

Egészséges felnőtt kutyák közül pedig bármelyik kibír 4 órát (többet is) röhögve egyedül, a lényeg, hogy szoktatni kell hozzá

Jó kutyázást nektek :)

2015. nov. 17. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!