A Cane Corsonak van hosszabb orrú verziója, vagyis milyen
egy 7 hónapos Corso?
#Cane Corso növendék #7 hónapos Corso
31/41 A kérdező kommentje:
Igen! Mivel már van segítségem!
Felsoroljam? 😁
Szerencsére nem csak egyféle corso van,mert akkor csak a boxer fejű kiállítási díszpéldányok léteznének :)
Többféle testalkat és többféle fejforma van. Ettől függetlenül mivel nincs tk csak fajtajellegűnek számít.
2015. nov. 16. 14:02
33/41 A kérdező kommentje:
Ennek azért Örülök. Hallottam már h több fajtája is létezik, de mindenki azt mondja csak egy. Úgy hogy Örülök a válasznak. Köszi. Eddig csak kifikztak vele,mert nincs tk.de az engem nem zavar. 😊
Most komolyan és még egyszer utóljára, a legnagyobb jóindulattal kérdem. Hogy a viharba lehet valaki ennyire ijesztően értetlen? Ilyen sok-sok válasz után még mindig ott tartasz, hogy a tk miatt fikáznak? Ki a hóhért izgat a törzskönyv? Kritikát kizárólag azért kaptál, mert szaporítótól vásároltál. Nagyon kis helyes fajta jellegű keverék, nem kell, hogy ez zavarjon. Unokabátyámnak majdhogynem ugyanilyen van, az a kis apró különbség, hogy már 5 éves és a gyepiről mentette. Tudod ha nincs guba rendes tenyésztőre, akkor hozni kell egyet a sok-sok ezer nyomorult kutya közül, aki a telepeken senyved. Találtál volna Cane Corso jellegűt ott is. Persze megsértődni és visszavágni a legkönnyebb, a helyett, hogy végre megértenéd miért is tépi itt a száját pár nyomorult, mint én is Neked, tök totál feleslegesen. tessék gyorsanhamar lepontozni, saccperkábé pont leszarom hány százalékot villog a jobb alsó sarokban a válaszaim mellett.
2015. nov. 18. 13:15
Speciel a Noénál VAN CANE CORSO MENTÉS !
Nem a TK miatt ekéztünk, hanem az miatt hogy egy tiszta haszon alapú, állatnyomorító tevékenységet támogattál azzal, hogy vásároltál egy n+1. kölyköt.
2015. nov. 18. 14:21
36/41 A kérdező kommentje:
A válaszom még mindig ugyan az! Eddig is tudtam hogy miről beszéltek, és ezt már ezerszer leírtam! Itt mindenki tudja, kivéve téged! Azt hiszem számodra nem volt érthető ez a dolog. Már rég megdumáltuk. És jobb volna ha nem értelmetlen dolgokról beszélnél! Azt nem tudom hogy ha nem értesz valamit, akkor minek mondasz bármit is! Nem vagyunk kíváncsiak a kitöréseidre! Jah és nem, nem fogok menhelyről állatot hozni, eleget jótékonykodtam. A Noét ismerem úgy hogy megint csak feleslegesen irtál. Jahh és nem izgat a pontozás sem! Úgy hogy kössz a sok hasznos információt!
Ha valami nem tetszik akkor fogd meg a fajtatiszta kutyáidat, ami ugye nem szaporítótol van, és dugd fel magadnak!
A többiektől elnézést kérek! (a szép beszédért) 😁
37/41 Yocee23 válasza:
Na figyeljetek! először is: irjátok be képkeresőbe hogy cane corso... igen... aki járatos a kutyákban látja hogy 2 egyforma nincs (külsőleg) de belsőleg, akiben CC vér van az bátor, erős, izmos, kedves, félelmetes, fölöslegesen nem ugat, rajong a gazdájáért, és csak a család számít semmi más! ha a te kutyád ilyen akkor cane corso-d van! papír????..... emberek??? miről szerezzek neked papírt megfelelő pénzért????
2015. dec. 12. 00:30
38/41 A kérdező kommentje:
Teljesen ilyen típus! 😊 Ritkán ugat de akkor nagyon erőteljes hangon, mélyen! Idegenekkel igencsak bizalmatlan! Távolságtartó és addig követi míg ott nem vagyok! 😊 Igaz h kettő ugyanolyan nincsen. 😊 Köszi a választ. Amugy családon belül olyan mint egy bárány 😊 Gyerekeket csodálja és önfeledten követi és játszik velük. Amúgy nem fogad szót mindenkinek,de ez nem is olyan nagy baj, ő ilyen. 😊
39/41 A kérdező kommentje:
40/41 dorcsello válasza:
A kutyus valóban keverék, nagyon aranyos :)
2016. jan. 21. 10:22
Kapcsolódó kérdések: