Can corso vs. Németjuhász?
Hát akkor egy pont a corsonak. Ha németjuhászt akarsz, arra figyelj, hogy még jobban le kell fárasztani mint a corsot mind szellemileg, mind fizikailag.
Nekem volt egy (pontosabban öcsém unt rá a sajátjára és a nyakamon maradt), de nem bírtam vele, a kaukázusim mellett sok volt, el kellett ajándékoznom.
Szexualitásom hajnalán elhatároztam, hogy Edit nevű feleségem lesz. Most, 56 évesen, visszatekintve elmondhatom, hogy rengeteg kapcsolatom és két házasságom ellenére egyetlen kósza Editbe sem tudtam igazán beleszeretni.
Szerintem ne ragaszkodj előre egyes fajtákhoz. Járd végig a menhelyeket, a tenyésztőket, és lesz egy egyed, (nem fajta) amelyikbe beleszeretsz. Na, azt válaszd!
Házat, lovat, vagy kutyát csak így érdemes venni.
De ha mindenképpen ragaszkodsz ehhez a két fajtához, a Németjuhászt (így, nagybetűvel!) semmiképpen sem javaslom első kutyának. Előbb tanulj meg a kutyával élni, kutyával bánni, aztán profiként választhatod a kutyák professzorát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!