A Cane Corsonak van hosszabb orrú verziója, vagyis milyen egy 7 hónapos Corso?
A német dogos állítást már hallottam. Kölyökként vettem 2 hónaposan. Gyönyörű volt és az is. Szerintem nem egy kutya megvásárlásán múlik a dolog hanem aki tömkelegével teszi ezt. Nyílván a következőnél jobban odafigyelek hogy ez ne forduljon elő.Pártatlan vagyok az ügyben. Nekem ez nem fontos h most milyen más van benne. De nem tartom helyesnek az alapelvet. Tehát elsőre is értettem hogy "korcsszaporítótól" nem kéne kutyát venni.Aláírom h nem helyes de a tényeken nem változtat, és nekem ő minden pénzt megér! Ha "korcs" , ha nem! Ha jobban odafigyeltem volna akkor ez nem történik meg, viszont nem lenne ilyen csodálatos kutyám! Egyébkén az előző kutyám egy menhelyről volt, aztán még kettő párban. Úgyhogy ki van
egyenlítve. Megértem az érvet,de szerintem erős túlzás...
Nem egyen múlik, és akik megveszik a fajtatisztát és kidobják az utcára?! Lehet h az enyémben visszaütött más fajta is , de én nem dobom ki! Sosem tenném, nem az első és nem is az utolsó. Jelenleg a szomszéd kutyáit is mi etejük, 2 kiskutyájuk lett és nékik nem kellett, mi befogadtuk. Korcsok, de mi nem dobjuk ki őket! Ez egy példa a sok közül.
Igen, nekem akkor is megéri ha több százezerbe kerülne. Az én választásom,az én felelőségem! Lehet h nektek nem ér annyit , de felelőséggel tartozom érte. Bármennyibe kerül. Előző menhelyes kutyára is épp annyit költöttem mint amelyik kiskorától nálam van, korcs vagy nemkorcs.
Annyit költök rá amennyit kell. Német dog is lehet.
Nekem nem ez a fontos. Te nem költenél rá csak mert visszaüt benne más fajta, vagy mert keverék vagy egyéb ?!
Egyén= egyen.
Kikapcsoltam robotpilóta- írást.
Most tudod mik a szabályai?
A legnagyobb jóindulattal kérdezem, félre ne érts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!