Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan űzzem el a kutyákat?

Hortobagyi kérdése:

Hogyan űzzem el a kutyákat?

Figyelt kérdés

Hogyan űzzem el a kutyákat?

Kedves környezetemben közvetlenül az erkélyem alá hordják a kutyáikat a szerető gazdik. Irgalmatlan a bűz, így tél után. De nyáron sem különb a helyzet, eső után. Arra gondoltam, hogy a köztereseket kihívom néhány ezer forintos bírság távolabbi sétáltatásra kényszerítené az eb tulajdonosokat. Egyelőre erről a tervemről lemondok. Olyan szegény ez a környék, hogy komoly csapást jelentene egy közepes bírság. Segítséget kérek. Legyen az ultrahangos kutyariasztó vagy riasztó granulátum, spray vagy minden, ami törvénnyel szabályozott.

Vagy szóljak sintérnek?

2010. márc. 19. 18:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok. Az első válaszom kicsit bunkóra sikerült, nem akartam annak tűnni. :) Lehet nem is kéne elzavarni a kutyákat, csak esetleg felhívni a figyelmüket, hogy össze kéne szedni a kakit (ha pisi szagot érzel akkor az szívás). Ha olyan az erkélyed hogy ellehet onnan érni pl zacskót, akkor köss ki párat úgy hogy lelehessen szedni, és írd ki hogy tessék összeszedni a kutyagumit, esetleg ráírhatsz valami ilyesmivel kapcsolatos törvényt is. :))
2010. márc. 20. 14:59
 22/22 A kérdező kommentje:
Kár itt minden szóért barátaim. Tegnapelőtt legalább 5 kg kutyaszart szedtem össze. Ma reggel is szóltam a kutya kakiltatás matt egyik gazdinak. Vigye arrébb a kutyáját a két ház tömb közé. Arrogáns választ kaptam. Azt mondta menjek le verekedni. Szóval így állunk.
2010. márc. 26. 05:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!