Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan űzzem el a kutyákat?

Hortobagyi kérdése:

Hogyan űzzem el a kutyákat?

Figyelt kérdés

Hogyan űzzem el a kutyákat?

Kedves környezetemben közvetlenül az erkélyem alá hordják a kutyáikat a szerető gazdik. Irgalmatlan a bűz, így tél után. De nyáron sem különb a helyzet, eső után. Arra gondoltam, hogy a köztereseket kihívom néhány ezer forintos bírság távolabbi sétáltatásra kényszerítené az eb tulajdonosokat. Egyelőre erről a tervemről lemondok. Olyan szegény ez a környék, hogy komoly csapást jelentene egy közepes bírság. Segítséget kérek. Legyen az ultrahangos kutyariasztó vagy riasztó granulátum, spray vagy minden, ami törvénnyel szabályozott.

Vagy szóljak sintérnek?

2010. márc. 19. 18:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm...

Itt nálunk is van egy ilyen terület (Budapest, Békásmegyer).

Az egyik 4 emeletes panelház egyik végén egy meglehetősen nagy (kb:10*5m) területen irdatlan sok kissebb-nagyobb csont, csontdarab, pékárú, hús és egyebek vannak kiszórva.(olyan mennyiség, hogy ha összeszedünk 1 teli szatyorral meg sem látszik a hiány) Többek közt az egyik földszinti lakó direkt szórja ki, mondván: ha ott esznek a kutyák akkor nem sz@rnak oda.(Ő speciel a berácsozott ablakon szokta kiönteni a maradék levest miegymást, a szegény kis madaraknak...)

Szerintem a kutyának is vannak jogai, egy kis szabadon rohangálás, játék a többi kutyával, stb... SŐT még ahhoz is joga van, hogy ne lépjen csigaretta csikkekbe törött üveggekbe és nem sokat, de néhányat(!) vakkanthat is.

Tavaly nyár óta ide szokott egy nagy csapat tizenéves kölyök isznak, cigiznek, szemetelnek, (nem kicsit! nem elég, hogy eldobálják az üres sörös, boros, pálinkás üveget, még össze is törik a nyagy részét!) RÁJUK MIÉRT NEM SZÓLNAK SOHA A "KEDVES" LAKÓK? (egyik kedvelt szórakozásuk a: Ki tud magasabbra vizelni az erkély alján?) Az mennyivel gusztusosabb, kevésbé szagosabb mint a kutyáké? Egyébként itt a többség összeszedi a a kutyája ürülékét...

2010. márc. 19. 20:13
 12/22 anonim ***** válasza:
19%
Öntsd nyakon egy vödör vízzel az erkélyről.
2010. márc. 19. 20:22
 13/22 anonim ***** válasza:
49%
18:57-esnek! Attól még ki tudná nyitni a száját és elmondani a problémáit! Nem egyből kutya spray meg anyám kínja!
2010. márc. 19. 20:28
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Amit nem értek, az a kedves kérdező szaglása. Nekem a kutyáim a kertünkben is végzik a dolgukat, és SEMMI szaga nincsen. A szart összeszedjük persze, de azt sem a szaga miatt, hanem, hogy ne lépjünk bele. Én komolyan nem értem ezeket a kérdéseket, én nagyon érzékeny vagyok a szagokra, pl. a trágya szagára, de attól baromi messze van a kutyapisi. TÉNYLEG van, aki érez ilyen szagot? Az mit érez, ha lemegy mondjuk egy vasúti aluljáróba, vagy felszáll egy másodosztályú vonatra? Elhányja magát?...
2010. márc. 19. 20:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne a kutyát hibáztasd s ne azt akard elkergetni, a gazdáját kérd meg inkább szépen.
2010. márc. 19. 21:13
 16/22 Akiteki ***** válasza:

[link]

Ez a kategória.

Én meg egy aluljáróba nem tudok lemenni, mert elhányom magam. Fogadok, hogy az erkély alatt is azért bűzlik, mert a szomszéd kocsmából hazafelé ott eresztik le a csapolt sört.

2010. márc. 19. 22:42
 17/22 A kérdező kommentje:
Van nekem szám kedves barátaim. Kérleltem szépen kérleltem hangos szóval a gazdikat. Sőt fenyegettem, amit magam sem vettem komolyan. Ugye egy kutyáért még sem kellene a gazdit elporolni. Bár legtöbbjük megérdemelné. Egyszerűen hülye a legtöbb gazdi. Képtelen 50 méterrel tovább vinni a kutyáját. Ahol senkit sem zavarnának. Higgyétek el imádom az állatokat, többek között a kutyákat is. De 2-3 méter távolságból akkor is büdi a kakijuk. Azt is higgyétek el hogy ezek a gazdik mind túlsúlyosok. Lusták. Lusták kedvencüket 50 méterrel arrébb sétáltatni. Borzasztóan lusták. Van olyan, akinek a lépcsőházban kakil a kedvence. Sőt van olyan akinek a kedvenc kakihelye az ajtók előtt leterített lábtörlők. Mert ugye az jó nedv szívó.
2010. márc. 20. 06:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor költözz el! :D
2010. márc. 20. 08:39
 19/22 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is az lenne a leghumánusabb megoldás, ha kis kerítéssel lekerítenétek azt a területet, pár virágot ültetnétek, akkor talán a gazdiknak is leesne, hogy oda talán nem kellene kakiltatni a kutyát.
2010. márc. 20. 08:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Tegyél ki zacskókat az erkély mellé :)) Írd ki hogy tessék össze szedni!
2010. márc. 20. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!