Zsíros farhát, hasmenés?
Figyelt kérdés
Kicsit szeretném hízlalni a kutyám télre, így elkezdtem kiegészíteni az ételét zsírosabb bőrös farháttal. Amúgy Prey szerint etetek. A 800g adagból kb 250g volt a farhát, de így is meghajtotta körülbelül 3 órával később.
Mennyi idő lehet körülbelül mire megszokja a zsírosabb darabokat? Egyáltalán hozzá fog szokni?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
2015. nov. 6. 22:48
1/6 anonim válasza:
Törvényszerű a létrejövő hasmenés, hiszen abnormálisan fokozott epeelválasztás a következmény. Nem lehet hozászokni és hülyeség az egész, nem a zsíros tápláléktól lesz kövérebb a kutya.
2/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a belsőség a sok? Az is okozhat hasmenést. A prey meg ugye napi szinten előírja.
3/6 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy ehhez hozzá lehetne szoktatni a kutyát. Vagy bírja a zsírosat, vagy nem.
4/6 A kérdező kommentje:
Mas otletem nincs mar a hizasra..
2015. nov. 7. 10:16
5/6 anonim válasza:
Növeld mellé a csontos részt is pl. bőr nélküli nyakkal (lehet kacsa, liba is, nem csak csirke).
6/6 anonim válasza:
Szénhidrát.
Vagy próbálj ki másféle zsírt, nem mindegyik ugyanolyan. Én pl. jó zsíros nyúlnyesedéket veszek, attól szépen híznak, és olyan kis gyenge zsírok, hogy öröm nézni. Mondjuk az enyémek bírják a tömény kacsahájat is, pár dekát kapnak minden nap :D Kísérletezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!