Mitől lehet hogy Anyukám 10 hetes dobermann kiskutyája átlátszó nyákszerű valamit ürít és sír mikor végzett, majd újra ürít?
Ma d.u. fél 5 körül kezdte el evés után hasmenés szerűen csak éppen semmi színe, nyálkás.
Bezavarhat neki a reggeli altatás fülvágás miatt?
Nincs kizárva.
Most estére kapjon egy kis főtt rizst,csirkemellet,főtt répát. Ha nem javul a széklet,akkor orvos.
Lehetséges...
De amúgy tilos a fül- és egyéb végtag vagy testrészvágás, csonkítás.
Állatkínzásnak minősül és büntetik.
En sem tamogatom, hogy levágják a fuluket a kutyáknak, viszont, ha nem csináljak meg, akkor begyulladhat es egyen fulbetegsegek is elojohetnek
Ez a fajta kutya igy lett 'kitalalva' ( nem a legjobb szó, tudom), hogy le kell vágni a fület, hogy ne legyen fulproblemaja
első vagyok.
szerintem egy dobi vágott füllel,farokkal igazán dobi.
De tényleg a későbbi egészségügyi problémákat előzik meg vele.Fül gyulladás dobiknál gyakori.
Régen a vizsláknak is vágták a farkukat,mert vadászatnál zavaró volt no meg mindig csóválják.Ismerősöm vizslájának is felnőtt korában amputálták a farkát,mert úgy csóválta,be verte minden hová és vérzett.Amikor lakás vérben úszik nem kellemes.Mivel vissza térő volt a probléma levágatták. Dobiknál is hasonló okból vágják a farkat ha jól tudom. Míg kölyök korban ezt semmiség felnőttként komoly beavatkozás. Fülvágás is kölyök korban csak egy kis beavatkozás.
Nem hiszem, hogy az altatásnak ehhez köze lenne. Diétáztasd, amit már írtak is: péppé főtt rizs, főtt csirkemell, főtt répa. Só, zsiradék, fűszerek nélkül.
Ha nem lesz jobban holnap, akkor irány a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!