Staffordshire Terrier vagy Doberman?
Figyelt kérdés
Van egy staffi kan kutyusom kis imádnivaló békés természetü. Barátomnak van egy Dobermanja és kakaskodik velem hogy sokkal erősebb és eltudná verni a kutyámat az övé. Ennek mennyi esélye van? Csak elméletben melyik kutya erősebb,ha mindegyik ugyan olyan agresszív,domináns,tapasztalt és ereje teljében van?2015. szept. 21. 18:38
1/9 anonim válasza:
Hát ezt így nem lehetne megmondani. Esetleg rendezzetek kötélhúzó versenyt a két kutyával, aztán eldől ki az erősebb :P
2/9 anonim válasza:
Szerintem a staffi,de nem lehet ezt megmondani.
Egy kötél húzó verseny jó ötlet a kutyákat kikötitek és egy rongyot adtok nekik. A lényeg,hogy egymást semmiképpen sem érjék el.ebből kiderülhet :)
egy ilyet pl
3/9 A kérdező kommentje:
Lehet ez nem fog senkinek se tetszeni,de inkabb arra irányulna a kérdés ha a két blöki összeugrana. (Ilyen nem fordulna elő)
2015. szept. 21. 19:15
4/9 anonim válasza:
És az kinek lenne jó? Már bocs, de rohadt gyerekesek vagytok, az oviban csinálnak ilyet a gyerekek, hogy az én kutyám az erősebb, az én apukám a menőbb, az én anyukám a szebb, az én tesóm az okosabb, stb... Szard le, ha henceg, ugyan kit érdekel? Nőjetek már fel!
5/9 anonim válasza:
Kb. egyforma esélyesek, nem lehet tudni. Biztosan komoly sebeket okoznának egymásnak. Remélem, tényleg csak elméleti a kérdés!
6/9 A kérdező kommentje:
Tényleg elméleti,de a kérdésem lényege a két fajta közötti erőkülömbség,hogy alárendelt lenne e a Staffi?
2015. szept. 21. 20:02
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem fajtafüggő, hanem egyedfüggő. Lehet, hogy a te staffod megadná magát hamarabb, de az is lehet, hogy nem, és a végsőkig harcolnának. De az is lehet, hogy a dobi adná fel előbb.
8/9 anonim válasza:
Ez telleg nagyon gaz! Es ha a te kutyad a gyengebb akkor mivan? Ettol fugg h mennyire szereted? alapbol nem is szabadna hagyni hogy ossz ugorjanak. De el mondom h szomszedomnak volt ketto staffordshire kutyaja es mellette levo hazban meg egy dobermann volt. Dobi kan volt staffi meg egy kan egy szuka. Mindig balhe volt a kutyal kozt igy a gazdag kozott is. Volt h szetkapza a keritest a staffi de szerencsere dobi nem volt kint akkor. Nagyon bolondok voltak azok a kutyak. Tobb kutyanak is neki ment mar es o szokott gyozni altalaban. Mindig ment a vita a gazdag kozott es meg a staffis szomszed volt felhaborodva hogy milyen hulye a dibi stb. Egyszer nyitva volt a kapu szomszednal es a dobis meg nyitotta ki a kaput es allt ki. Arra lett figyelmes hogy a kan szomszed staffordahire fut hozzajuk es az o kutyaja meg fut kifele. 2 perc volt az egesz de a staffi veres volt es menni is alig birt de meg akk is harcolni akart persze eselye se volt. Rendes volt a dobermannos gazda mert fizette a masik kutya orvosi koltseget.
9/9 anonim válasza:
Ez nagyon hülyeség amit irtál kedves fölottem levo mennyi ilyen kamu dauma lesz meg?? Nyilván a stataffi az erösebb mivel jarci kutya a doberman meg egy normalis orzo vedo nem harci kutya !! Es a staffi barmilyEn szelid aranyos akkor is benne van az az oszton hOGY HARC!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!