Staffordshire terriereknek is kiakad az állkapcsuk?
Az én kutyám csak keverék staffi, de valahogy mindig én fáradok el hamarabb a kötélhúzásban, nem pedig ő. :DD
Nagyon kitartóak, iszonyú sok energia kell hozzájuk.
Nincs olyan, hogy kiakad az állkapcsuk. Szimplán nagyon erős az állkapcsuk, és nem adják fel, tehát nem eresztik el, amit fognak. Az enyém nagyon erősen ráfog a karra, de ha kimondom, hogy ereszd, már el is eresztette..
Kötélhúzást nagyon imádják, gondolom láttál már sok videót, ahol fára fel van akasztva a kötél, és a kutya a földről felugrik rá, és lóbálja magát elég sokáig..imádják. Csak a fogukra kell vigyázni, az enyémnek vitamint kell szednie, mert sajnos kiskorában rossz helyre került, és nem megfelelően nőtt fel, és érzékeny az ínye.
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld pacsi! (Bár utolsó elolvashatta volna a leírást :DD)
"Hatásvadász" címet akartam, gondoltam a hülyeségre többen ugranak, és így kaptam is megfelelő válaszokat.
Tehát ha jól motivált a kutyus, és megfelelően van képezve, akkor van esélye egy pit bull ellen kötélhúzásban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!