Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fekete-cser sztenderd rövidsző...

Fekete-cser sztenderd rövidszőrű tacskómnak keresnék párt. De milyen fajtájú kéne?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősünknek Yorkija van, és ő mondta,hogy mini yorkinak kell lennie a fiúnak és ("sima") yorkinak pedig a lánynak,hogy minél kisebbek legyenek a pici és, hogy könnyeb legyen az anyukának.

Ez a tacskóknál is érvényes ???? Tehát akkor ezt alatt azt értem, hogy nekünk törpe tacskót kéne keresnünk?

2010. márc. 18. 22:01
1 2 3
 21/29 Akiteki ***** válasza:
100%

Az is én vagyok! Csak kis keveredés. Van egy izlandi pásztorom Dániából, van két huskym Izlandról, a kan - Sambo - Dánián keresztül jött. Akkor most már tudom, ki vagy.:))

Sambo jelenleg egy barátnőmnél lakik, mert a tüzeléskor szegényt az őrületbe kergették a lányok. Hihetetlen kedves és jó természetű kutyus, imádjuk. Sajnos a bírókat rendesen összezavarta, hogy nem a megszokott mintájú a fején a rajz, nem ismerik fel benne a huskyt. :))

2010. márc. 19. 01:10
 22/29 Akiteki ***** válasza:
100%
Ja, igen, és 3 töketlen kanunk volt. Sajnos a két öreg nyáron már elhagyott minket.
2010. márc. 19. 01:12
 23/29 Akiteki ***** válasza:
És Neked mikor lesz lappkutyád?
2010. márc. 19. 01:16
 24/29 anonim ***** válasza:

Akkor mégis! Sambóra gondoltam :) Részvétem az elhunytakhoz :(

Mostanában biztos nem lesz, meg onnét nem is igazán akarok, ha összefutunk valahol(ha érdekel, akár pü.-ben is), akkor majd mesélek pár dolgot... Nem véletlen jöttem haza. Talán másik kennelből, de most nagyon nincs rá keretem, elég a két collie, meg a tervem a következő kettőre. De egyszer biztosan szeretnék egyet, de nem lesz könnyű megfelelő tenyészetet találni, azért külföldre kiruccangatni kennellátogatásra nem kis pénz, idő. Honlapok alapján meg inkább nem választanák. Még van időm, akár tíz évet is nyugodtan várhatok vele, addig meg gyűjtögetek :)

Neked meg sok sikert idénre!

Most már elteszem magam holnapra.

2010. márc. 19. 01:29
 25/29 Akiteki ***** válasza:
100%
Igen, olvastam néhány dolgot, amit írtál. Kiállításon biztosan találkozunk. Ha arra kerül a sor, a választásban meg tudok majd segíteni, vannak jó ismerőseim Finnországban.
2010. márc. 19. 09:46
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Remélem, figyeltél.

Felelős állattartás, felelős tenyésztés!

Nagyon kérlek, hogy gondold át még egyszer, hogy akarod-e

fedeztetni azt a szegény tacskót.

A nem ivartalanított szukáknál légyegesen nagyobb az emlőrák előfordulása. Erről kérdezz egy jó állatorvost.

2010. márc. 22. 20:39
 27/29 anonim ***** válasza:

tacskós vagyok.Normál simaszőrűhöz normál simaszőrű kell.

Mindig csak azonos méretű és szőrzetűeket lehet pároztatni, kivéve a törpét és a nyulászt.(de a szőrhosszúság ott is számít!)Őket lehet egymással, általában az anya méretét öröklik és majd a konfirmálásom eldöntik, hogy melyik méret a kutya, onnantól, ha megvan a tenyészszemle és s konfirmálás is, akkor tenyésztésre alkalmas.De tényleg sok a tacskó és nem kellenek, nem divatkutya.

2010. márc. 24. 21:17
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

undorító, hogy a mérete és a tökéletessége alapján ítélitek meg a tacskókat.

felfordul a gyomrom tőletek.

kit érdekel, hogy jó e a foga vagy hogy áll a bal bajusza.

SZERETNI kell a kutyát emberek, nem tárgynak tekinteni.

nagyokos tenyésztők ugy beszéltek a kutyákról mint a tárgyakról, ha valahol sérült, az már nem jó.

2010. aug. 11. 12:33
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

12:33-as!

Valóban, ha nem tökéletes, akkor TENYÉSZTÉSRE NEM JÓ!

Ivartalaníttatjuk és szeretjük.

Szövegértésből egyes, leülhetsz!

2010. aug. 14. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!