A csivavák idegbetegek?
Van egy idősebb hölgy, csivavája van. ha sétáltatom a mudimat, aki egy nagyon jól nevelt kutty, általában szól, hogy kerüljük el őket. A saját kutyája miatt! A múltkor láttam, hogy felvette az ölébe, és még őrá is vicsorgott...
Ezt, ha nagyobb kutya csinálná, mindenki fel lenne háborodva, és az elaltatását követelné..rátámad a saját gazdájára? Akkor a csivavánál miért elfogadott, elnézett cselekvés ez??
Ezt nem fogom soha megérteni.
Hozzáteszem, és 1 csivaváról írtam véleményt.
Soha nem értettem,hogy miért csodálkoznak el a csivavám láttán. Annyira **** ki van,hogy a sok ünytyümpüntyüm csivavás miatt,aki gyerekként kezeli a kutyát,nevelés nulla, emiatt a normálisabbik réteg szív. Nem a csivavák idegbetegek,hanem szimplán a gazdájuk nem nevelik őket rendesen,nem kutyaként kezelik,aztán a fejük tetejére nő. Ennyi. Se több,se kevesebb.
Az én csivavám miért nem idegbeteg? 4 éves,halál nyugodt,vidám,pusziosztó,van mellette 2 nagyobb kutya,imádják egymást,más kutyákat is és ennyi. Pedig ő is elvan kényeztetve, az ágyban mellettem alszik ennek ellenére mégis tudd viselkedni,mert nevelve van és nem volt minden ráhagyva, mondván a méretére való tekintettel. Már attól is rosszul vagyok mikor facebook-os csoportba cumit tömködnek csóri szájába... Vicc kategória. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!