Miért olyan népszerűek a csivavák, Yorshire terrierek?
Ők olyan "divatkutyák"? Csivava, Yorkshire terrier, Bichon Havanese/frise/bolognese
Ők most divatkutyák?
Mi is az a "Divatkutya"?
Köszi előre is a válaszokat! ;)
Igen divatkutyák egyrészt. Másrészt kis termetűek könnyen tarthatóak, keveset esznek és ürítenek.
Divatkutya tehát vesz egy híres ember vagy politikus kutyát és a követői máris azt vesznek, hogy hasonlítsanak rá. Aztán van olyan divatkutya mint a Yorkshire t. hogy azért veszik mert szép a külseje aztán a szomszéd lányka is meglássa neki is megtetszik és ő is megveszi és így terjed el.
Köszi a válaszokat! :) Ment mindenkinek a "Zöld kéz" :)
Amúgy nem akarok ilyen fajtákat venni, csak kérdés volt. Én a kicsit nagyobb kutyákat szeretem (pl.:) Westie, Foxi,...
Az ölebek is cukik, de az nem az én stílusom.
Köszi a válaszokat! ;)
Mert kedvez a lusta p_csáknak.
- Antiallergén, emiatt azt hiszik, hogy egyáltalában nem kell foglalkozni a szőrével.
- Keveset eszik, nem drága az eltartása.
- Keveset ürít, így úgy hiszik hogy azt a "pici kakát" észre se veszi senki, ugyan mit vegye ő fel...
- Apró termetű, és azt hiszik hogy elég mozgástér neki a 1,5 szobás lakás, sétáltatni minek.
- Kis "cukimuki", nem számít, ha egy acsargó köcsögöt nevelnek belőle, szépen tud nézni a kis gombszemeivel és el van nézve neki minden.
- Rárisz Hiltonnak meg Kéti Perrinek is ilyenje van, akkor nekem is kell (mondják ők).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!