Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szomszéd kecske bedugta a...

A szomszéd kecske bedugta a fejét a kerítesen belülre a kutyám pedig széttépte. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Pár házzal lejebb laknak kecskéket tartók. Az egyik kecske megszökött és a kerítésemen be dugta a fejét. De úgy, hogy beragadt majd a kutyám megtámadta. Hiába próbáltam elhívni nem ment, seprűvel ütöttem rá nem ment majd végül hurkot kötöttem és azt dobtam rá a nyakára és elhúztam. Ez a kutyától mennyire normális? Lehetett rajta látni, hogy ölni akar. Van tippetek? Mit csináljak vele? Büntessem?

2015. okt. 26. 09:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
76%

"Amiből 45 kiló a kerítés túloldalán van..."

Ezt hiába mondod panellakóknak. Nem ismerik a kerítést.

2015. nov. 1. 21:48
 32/32 anonim ***** válasza:

Hogy mit csinálj? Ismertesd meg a kutyádat mindenféle állattal és gyorsan gyúrj rá a lehívásra AKÁRMIRŐL. Játék, kaja, másik állat.

Az, hogy őrzi a territóriumát normális. Az, hogy megugatja a kecsekét, belecsíp, belekap, normális. Na de hogy szétmarcangolja? Az már nem. Az meg pláne nem, hogy TE nem tudtad elrángatni vagy elrúgni a kecskéről a ksi méretű kutyádat. Ha az enyémet rajtakapnám ilyenen olyat kapna, hogy repülne pár métert.

Azért van itt egy jó nagy adag tutyimutyiság is.

-sok mozgatás kell kutyának

- önkontrollját kell fejleszteni

-neked meg meg kell tanulnod határozottan bánni vele (és tiltani)

2015. nov. 11. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!