A szomszéd kecske bedugta a fejét a kerítesen belülre a kutyám pedig széttépte. Szerintetek?
Az h egy kutya ratamad más idegen allatra, természetes sztem. Az h nem tudtad parancsra elhessegetni onnan,azért van mert ezt nem tanitottad meg neki
A kutya osztonbol cselekedett. Ha fiatal , még betanithatod neki.
"ilyen helyzetben ez nála esélytelen, hogy hallgasson rá. Emberekkel szemben nem agresszív mert volt már rá pelda, hogy kiszökött de semminek se ártott csak mászkált."
Szóval van egy szökős és pont csak krízishelyzetben nem behívható kutyátok, aki állítólag jól van nevelve. Aha.
Jól nevelt kutya nem szökik meg.
Jól nevelt kutya ha őrzi is a területét a gazda első vezényszavára odamegy.
Az nagyon szép, hogy leül, ha azt mondod neki, ül, ha éppen semmi nem zavarja (mint pl. egy kecske), de ettől még nem lesz megbízható vagy jól nevelt egy kutya. Mostmár büntetni semmi értelme, nem fogja érteni, hogy a 6 órával ezelőtti kecskés malőr az oka. Meg kéne nevelni. Gyorsan.
Nem értelek, hogy egy kis foxit mit nem lehet megnevelni...nekem kemény kutyám van, aki nem is velem nőtt fel, hanem örökbe fogadtam a hibájával együtt. Még is, ha rászólok, akkor odajön hozzám, bármennyire is erős benne a zsákmány iránti ösztön!!! És nem foxi!
Pont olyan kutyátok van, akivel kéne törődni, nem csak kirakni a kertbe dísznek, de gondolom nem foglalkoztok vele. A legtöbb kutya egyébként 2 másodperc alatt megtanulja az ült..az hogy jön, ha hívod..talán mert mindig foglalkozást vár. De ha elengeded, és nem jön vissza, akár csendesség van, akár buli, akkor valamit elrontottál a nevelésben. Suli gyorsan! Bele se merek gondolni, mi lenne ha Kaukázusid vagy KÁJ-od lenne..
Én is egyetértek az értetlenkedővel. Én láttam már kecskét, még jóval nagyobb kutyáktól sem ijed meg. Ha be is szorult a szarva, egy nőstény kecske 50-60kg. A foxi meg 9kg.
Hacsak nem gida vagy törpekecske, az egész kérdés kamu.
"nőstény kecske 50-60kg"
Amiből 45 kiló a kerítés túloldalán van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!