Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez a kutya fajtatiszta Staffor...

Ez a kutya fajtatiszta Staffordshire terrier vagy keverék?

Figyelt kérdés
[link]
2015. okt. 25. 22:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Így ránézésre keverék, de egyébként attól függ, törzskönyvezték-e, hogy minek minősül.

Viszont eléggé el van hízva szegény.

2015. okt. 25. 22:39
 2/13 A kérdező kommentje:
A hozzánk közel lévő menhely honlapján találtam.😊 Köszönöm a választ.
2015. okt. 25. 22:46
 3/13 A kérdező kommentje:
És egyébként nyáron láttam élőben, és ha tényleg jól láttam akkor az mind izom rajta. Ott nagyon látszott, a kép nem adja vissza.
2015. okt. 25. 22:48
 4/13 anonim ***** válasza:

Kicsit tényleg el van hízva, de azért tömör gyönyör:)

Ami viszont nagyon feltűnő, az az hogy tele van heges sebhellyel :(

Így biztosan állíthatom, hogy harcoltatva volt :( Egy ilyen kutya kihívás lehet, kutyák közé lehet, hogy soha nem viheted majd. Nagyon át kell gondolni, de ha meg tudsz bírkózni vele, akkor egy nagyon hűséges, imádnivaló kutyát kapsz :) Kérdésedre a válasz: Szerintem inkább már bully mint amstaff, de ugye itthon legfőképp mindegyik csak fajtajellegű keverék, mivel nem "szabályos" a tenyésztésük

2015. okt. 25. 23:03
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi!😊

Igen, azt olvastam hogy egy tanya elott talaltak meg kb 40 verzzo sebbel szoval igen sajnos harcoltattak. Azt is olvastam hogy rehabilitaljak rendszeresen a menhelyen januar ota.

2015. okt. 25. 23:08
 6/13 bollocks ***** válasza:
Ha nincs törzskönyve, akkor keverék.
2015. okt. 25. 23:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Hogy lenne mar torzskonyve ha a menhelyen van?!
2015. okt. 25. 23:34
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Nyilván keverék és csak staffi jelleg. Nem csak a kinézete miatt, de gondolkodj logikusan. Ki lenne az az őrült, aki egy 100-200 ezer forintos törzskönyves kutyát (igen, egy fajtatiszta kutya ennyibe kerül) szándékosan harcnak tenne ki, amibe bele is halhat a kutya? Ez annyira reális, mintha én is vennék egy vadi új Mercedest azért hogy azzal induljak az ütközéses autó rodeón. Aztán meg kint hagyni egy tanyán... Szóval érted...
2015. okt. 26. 01:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Rohadna le a volt gazdája keze!!!

Az enyém is mentett, rajta nincs seb, de tuti, hogy incselkedtek vele, meg uszították kutyákra...

Annyira gyűlölöm az ilyen mocskos embereket, akik a nála ártatlanabbakkal bármit meg mernek tenni :(

Annyi ilyet olvasni, nem csak az amstaff, hanem bármilyen kutyafajtáról, hihetetlen...

2015. okt. 26. 06:42
 10/13 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Kedves utolso elotti! Nem vagyok hulye, van harom kutyam, tudom mennyibe kerul egy torzskonyves fajtatiszta kutya. Egyeltalan nem vagyok kezdo kutyazas teren. Csupan arra lettem volna kivancsi (ha igy jobban ertheto) hogy het staffi kolyke ez a kutya vagy nem. Torzskonyvrol szo sem volt.

Kedves utolso! Szerintem is hihetetlen hogy hogyan bannak egyesek ezekkel a kutyafajtakkal. En is nagyon sajnalom oket. Most meg nincs lehetosegem elhozni, de ha ugy alakulnak a dolgok akkor mar nemsokara megtehetem, mert nagyon sajnalom szegenyt. Meg csak ket eves es mar ennyi borzalom erte.

2015. okt. 26. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!