Segítség! Mit tegyek? Átmenjek elbúcsúzni tőle?
A kutyám 13 éves, nagytestű. Nagyon nagy fájdalmai vannak az utóbbi napokban, orvos kijött és megvizsgálta. Rákos daganat. Szívgyógyszert szed már egy ideje.
Ma kaptam a hírt, hogy elaltatják. Át akartam menni elbúcsúzni tőle, de Édesapám azt mondta, ne ilyen állapotban emlékezzek rá, semmi szükség arra, hogy utána hetekig az arcával álmodjak. Nem tudom mit tegyek. Félek, utána fájni fog, hogy nem láttam. Nem látok a könnyeimtől, nem tudom mit tegyek.
Én átmennék, és mellette lennék. Viszont az tény, hogy fájni fog, de így is, úgy is.
A kutyám mellett voltam, amikor eljött az ideje, de csak addig, amíg álomba altatták. Mikor már mélyen aludt (eszméletlen volt), eljöttem onnét, és nem néztem végig a második, halálos injekciót. Tehát, amikor utoljára láttam, fogtam, akkor még élt, csak kómában volt.
MENJ!!!!!!!! Nagyon megbánod!
Én a 14 éves kutyusom mellett ott votlam, anyukám pedig 1-2 perccel "elkésett"... Nagyon bánja..
Menj hozzá, ez nem kérdés.
Mikor nekem az első kutyámat el kellett altatni, ott álltam, de valahogy távol. Egyszerűen amin keresztül mentünk, és még is feladta a szervezete, teljesen érzéketlenné tett..a mai napig bánom, hogy nem fogtam és szorítottam végig magamhoz...
Nagyon helyesen viselkedtél, sajnálom nagyon :(
A legjobb, amit tehettél, hogy ezekben a percekben végig mellette voltál. Hidd el, hogy sokat jelentett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!