Az én pitbull terrierem magassága 48cm súlya 23 kg akkor ez most egy igazi game pitbull lenne?
Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 14:52
11/26 anonim válasza:
Majd akkor is így örülj, amikor netán egy nagyobb kutya nekimegy és szaladhatsz az állatorvoshoz. De utálom a hozzád hasonló barmokat, akik direkt kötekednek mások kutyáival... Majd visszakapod te ezt még az élettől, kamatostul!
12/26 anonim válasza:
Egy pit 100.-150.000nel kezdodik te szerencsetlen:D jol atb.sztak:D te csak egy keverek tulajdonos vagy haver;)
13/26 anonim válasza:
50 ezer ftba??
Nem volt olcsó,hát ezen sírok :DDDD drágaságom neked egy stafford jellegű keveréked lehet :DD
Egy igazi Pitbull kb 200 ezer ft ha nem több.Átvágtak téged csúnyán,mellesleg nem is neveled.
14/26 anonim válasza:
50 ezer forintért vettél egy keverék kutyát.
Ezek legalább 3-szor, 4-szer annyiba kerülnek.
Mekkora egy vesztes vagy.:DDDDDDDD
Ordít rólad hogy semmit nem tudsz a kutyádról, úgy ánblokk a kutyákról,vettél egy kitudja milyen kutyát fVVszpótléknak, mert menő...hja hogy ez egy olyan fajta amihez érteni is kéne, de minimum kutyasuliba vinni..az nem yoloswagmenő.
15/26 anonim válasza:
50ezer draga? Xdd ez bolond. Szegeny kutya! Mindegy, jelentettem, ne itt elje ki a lelki seruleseibol marado onbizalomhianyat
16/26 anonim válasza:
Most komolyan elhiszitek ezt a kérdést? lerí hogy kamu. De hogy válaszoljak is a "kérdésre": Ha van egy ADBA törzskönyve a kutyának akkor pit, ha nincs akkor nem az. 1000000% hogy keverék, mert rendes pitet nincs az az ember aki rád bízna.
17/26 anonim válasza:
Keverekeket jobb helyen ingyen adnak ez Meg megvette:D vesztes:D
18/26 anonim válasza:
Jelentsetek, csak provokal! Sok sikert a kutyadhoz te szegyen. Biztos ot is vertek, innen az agresszio.
19/26 anonim válasza:
17-es !
Erre én is gondoltam, de már egyre nehezebben megy a megkülönböztetés, hiszen vannak olyan kevés neuronnal rendelkező embertársaink, akik akár komolyan is gondolhatják, azt amit.
20/26 A kérdező kommentje:
Amúgy családi kutya senkit nem bánt csak kutyák ellen megy...
2015. okt. 21. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!