Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaff télen így kibírja kinn?

Amstaff télen így kibírja kinn?

Figyelt kérdés

Most van először ilyen rövid szőrű kutyám.Kinn szigetelt,hőfüggönyös háza van.Éjszakánként benn aludhat,de nappal kinn kell lennie.

Már most nagyon tud remegni,pedig a leghidegebb eddig 5fok volt...mi lesz vele ha mínuszok lesznek?

Hála isten a házába bemegy,ezzel nincs gond.De azt se tudom,ha kimegyünk sétálni,arra kell neki kiskabát?

1-1.5 órát szoktunk kinn lenni,ennyi idő alatt nem fázhat meg?Nem mindig mozog intenzíven,minden nap más.

Sajnos a lakásban nem maradhat nappal,még otthon lakom,és a szüleim nem engedik meg hogy benn legyen.annyit tudtam kikönyörögni hogy legalább este benn aludhasson,de olyankor is csak a szobámban lehet,a lakás többi részére nem mehet.

elég virgonc,kínzásnak tartanám hogy egész nap csak a helyén feküdjön,mert mást nem is tudna csinálni...

tapasztalatokat szívesen vennék,nem muszáj amstaff tulajoktól,olyanok véleménye is érdekelne,akiknek ennyire rövid szőrű kutyájuk van.

2015. okt. 18. 22:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na, hát az enyémnek például nincs szőre. A hasa meg a combjai tök csupaszok, a többi részén is egyrégetű díszszóre van, funkciója nincs sok, nem melegíti. És hát basszus, fázik. Mondogathatom, hogy nem fázik, mert kutya, de attól neki nem lesz jobb.

A staffnál meg ugye nem csak a szőr számít. Embercentrikus fajta, imádja a gazdáját, imád a közelében lenni. Mit keresne a kertben? Legyen a kertben kau, az bírja, meg arra is való.

2015. okt. 19. 09:28
 12/14 A kérdező kommentje:

Megijedtem,hogy csak az enyém szőrtelen :D

A hátán,nyakán jó erős szőr van,de a hasa,a combjai és a hónalja majdnem tök csupaszok.

Én magamból indulok ki,fáznék én is kinn egy pólóban.Már most is,nem csak minuszokban.

Szeretem ha ténfereg körülöttem,ha házörzésre szerettem volna,akkor nem hozom haza.

2015. okt. 19. 10:27
 13/14 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Azt vallom, hogy rövid szőrű kutyát olyan plusz 10 fok alatt nem tartanék kint...de körülménye válogatja.

Pl. ismerős magyar vizslát egy szűk éve fogadták be. Most bent van lakásban a drótos nagy testű keverékkel egyaránt, de ha a gazdi a kis babája mellett elmegy napi 4-6 órát dolgozni, akkor kint lesznek a kis kertben. Jól szigetelt házuk van, összebújik majd a keverékkel, ha fázik. Lakásban elvileg nem maradna meg :D

Mindenki maga dönt. Vannak fűthető panelek, amiket a házakba lehet rakni.

Ha éjjel lehet a szobádban becsukva, nappal miért nem? Reggel-este nagy séta, játék, tanítás és kész...

2015. okt. 19. 10:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Azért lehet benn este,mert mivel alszik,nem mocorog.

De nappal jönne menne,ha elviszem futni,akkor is max fél-1 órát nyugszik el.

Anyámék olyanok,hogy ha rajtuk múlna,a kutya repülve közlekedne a bejárat és a szobám között :D

állandóan ki-be engedném ,már azt se néznék jó szemmel.

plusz ha elmegyek dolgozni,akkor is kinn kell lennie.

a szobámban még játszani se lehet normálisan,olyan pici...

fűtött ház meg meg sem fordult a fejemben,szerencsétlen állat még jobban fázna

2015. okt. 21. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!