Miért akarnak az amstaff-osok tömegnövelést a kutyáiknál?
Ha már a gazdi lusta eljárni az edzőterembe és rendesen táplálkozni akkor könnyebb a kutyát izmosítani.
F...sz hosszabbításnak, miért másért? :D
Mert a staffi inkább staffi jellegű ami nekik van divat!
Ahogy divat fajta a yorki,bichonfélék,pincsi,csivava az amstaff is az.
Mindenkinek ilyen kutyája van,mert hűű de menő.
Divathóbort..csak ez a kutya pont nem divatkutya. És miért "pumpálják" ?
Mert az úgy még "menőbb".
Farokpótlék..
Mert azt hiszik, hogy a pitbull az megegyezik a bullyval, és ugye az tökre keményen izmosan néz ki, tehát menő, és nekik is ilyen kell....
Nem értem, nekem staffom van, nem gondoltam még soha ilyenre, nekem úgy jó, ahogy van, nem kellene se kisebb, se nagyobb, se izmosabb. Kicsit pocakos, de van valamennyi izom rajta. Nem fogom tönkretenni a szervezetét mindenféle "cuccokkal".
Amúgy is az igazi pitbullok szálkásak, izmosak, és nem egy nagytermetű kutyák. F.ingjuk sincs a fajtákról, azt hiszik, hogy a pitbull 18-60 kilóig létezik:D
Nekem papíros amstaffom van. Igaz még csak nemrég múlt 1 éves, de nagyon szárazon tartom, zsír rajta nulla, rengetegen le is soványozzák stb. Az az elterjed mostanában hogy eg ykutyának hordó testalkat kell...
Én is tervezem tömegelni a télre, de ez csak + 2-3 kilót jelent MAXIMUM, és csak azért hogy a nagy mínuszokra legyen rajta egy kis plusz, ne csak száraz izom legyen a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!