Szerintetek megoldható?
1 éves Amstaffom van, döntés előtt állunk, családiházban lakunk (albérlet), azon gondolkozunk hogy tovább állunk és átköltözünk panelba..
Mivel itt rengeteg a kiadás, ott nem lenne.. mindegy ez már a mi dolgunk hogy miért..
A lényeg egy fizetésből nehéz fenn tartani egy 3szobás családiházat.. (terhes vagyok, jelenleg nincs keresetem)
Ha a kutyám normálisan sétáltatva lenne akkor minden rendben lenne a lakásban vele?
Egyszerűen nem tudnám tovább adni, ő a mindenem..
Kinek van lakásban a kutyája, mennyit sétálnak naponta?
Nekem egy malamut-német juhász-és valami drótszőrű keverékem van, szóval nagy kutyám. Én napi 3 alkalommal sétálok vele, egy fél órát reggel, egy 20 percet délben, és másfél órát este. Emellett hétvégente legalább egy 2 órára eltűnünk.
Kutyasuliba ivartalanítás után megy.
Nálad nem tudom mit jelent a rendesen sétáltatás, nálam ezt, úgy hogy viszonylag higgadt kutyám van, illetve idősebb is, 7 éves.
Nekem ez működik. HA pici mellett is tudod sétáltatni, legalább ennyit, és szellemileg is tudod fárasztani, nem lest baj, de függ a te kutyád jellemétől is.
Normálisan nem tudsz, kedves első válaszoló? :)
Van párom képzeld... felváltva menne a dolog, és nem örökös megoldás lenne, mert jövőre veszünk saját házat ;)
Ha le lenne rendesen mozgatva minden nap, persze hogy jól meglenne lakásban is.
Napi 3 séta a minimum, reggel-du-este, ebből az egyik (jellemzően a délutáni vagy esti) legyen hosszabb, másfél-2 órás, amiben van szabad mozgás, játék más kutyákkal, futás, feladatozás - lényeg, hogy jól elfáradjon az eb.
Éjjel mindig bent van, illetve ha megyek valahova bezárom, van sétáltatva is.
Szóval a benti életet már úgymond "megszokta".
1. vagyok.
Normálisan? Rendben!
Kire bízod a picit,amikor a párod dolgozik és le kell vinni az ebet? Főleg télen? Vagy ha a baba beteg és üvölt az eb pedig nyüszít az előszobában,mert már nagyon kell neki? Várjon míg a pasid hazaér 2 óra múlva?
Tény, hogy van igazságod..
Viszont így, normálisan is lelehet írni.
Nyilván nem hagynám magára a babámat..
De mivel ott lenne az anyósom (hozzá költözünk, HA költözünk) és levinném a kutyát sétálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!