Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek megoldható?

Szerintetek megoldható?

Figyelt kérdés

1 éves Amstaffom van, döntés előtt állunk, családiházban lakunk (albérlet), azon gondolkozunk hogy tovább állunk és átköltözünk panelba..

Mivel itt rengeteg a kiadás, ott nem lenne.. mindegy ez már a mi dolgunk hogy miért..

A lényeg egy fizetésből nehéz fenn tartani egy 3szobás családiházat.. (terhes vagyok, jelenleg nincs keresetem)

Ha a kutyám normálisan sétáltatva lenne akkor minden rendben lenne a lakásban vele?

Egyszerűen nem tudnám tovább adni, ő a mindenem..

Kinek van lakásban a kutyája, mennyit sétálnak naponta?

2015. okt. 9. 13:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát, az enyém az elhibernálódik panelban, igazából imádja, mert meleg van nagyon, és bejöhet az ágyba mellém:)

De ha a páromnál vagyunk, a kertben, óriási csatákat vívunk Ő, Én és a játékok:D:D:D szóval nagyon kell neki a mozgás, az enyém alapból panelban is követeli a napi 4 óra mozgást, ebben van gyors és lassú futás, és gyors/lassú séta is.

Emellett kertben nagyon sokáig képes játszani, szóval az a mindene. Szerencsére sokat vagyunk a barátomnál, úgyhogy jól járt:D Bár ott az ágyban nem lehet (még), "csak" a kanapé, a föld, a fekhelye, a fotel, és az ajtó előtti rész az övé:D:D

2015. okt. 9. 22:00
 12/14 Manka68 ***** válasza:
Szerintem simán megoldható, ha nagy pocakkal is tudod majd sétáltatni. Gondolom a hosszabb sétákat bevállalja majd a párod abban az időben. Egyébként pedig egy pici babának is jót tesz a levegő, akár télvíz idején is, csak jól fel kell öltöztetni. Utána pedig egy jó nagyot fog aludni. :-) A kutyád tökéletes testőre lesz ha hagyod őket összenőni, és jól el is fog fáradni a babaőrzésben. :-) Szerintem semmiképp ne add tovább a kutyát, főleg hogy viszonylag rövid időn belül újra kertes házba költöztök. Biztosan lesznek nehezebb pillanatok a panelban, de megéri, ha egy szeretett lényt nem kell elveszítenetek.
2015. okt. 10. 06:18
 13/14 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, annyira figyelj, hogy mindenféleképpen legyen lefárasztva, ha nem is minden nap, de a hét 5 napján, tehát olyannyira, hogy mozdulni se bírjon. Tudom, hogy közhely, és bébiszitter-kutyák az amstaffok, de csúnya tud lenni bármilyen (!) fajtánál, ha nincs lefárasztva, és tele van energiával. Egy cuki kis yorkie is lehet agresszív bárkivel, a le nem vezetett energiája miatt. Szóval, mikor majd szoktatjátok össze, figyeljetek mindenféleképpen a lefárasztásra, és fáradtan kell összeszoktatni őket. (mármint a kutya legyen legfőképp fáradt:D)

És ne hanyagoljátok el, mert ha összeköti, hogy a kisbaba miatt kevésbé foglalkoztok vele, akkor nem fogja annyira szeretni a kisbabát..

2015. okt. 10. 14:21
 14/14 anonim válasza:
Igen megoldható!Sőt annyira családcentrikus kutyák,hogy jobban érzik magukat a lakásba gazdájával. A mi amstaffunk négy éves lakásban vagyunk, de ha az üdülőnkben tartózkodunk ahol nagy az udvar és tó is van ha bemegyünk ő is jön, ezért a férjem szobacicának hívja.Semmi pénzért ne mondj le róla! Ja, és naponta háromszor visszük le. Ismerősünk is nemrég szült, mindig viszi a sétákra a kutyát is a babakocsihoz van kötve. Igazi bébiszitter lett belőle!
2015. okt. 11. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!