Szerintetek megoldható?
1 éves Amstaffom van, döntés előtt állunk, családiházban lakunk (albérlet), azon gondolkozunk hogy tovább állunk és átköltözünk panelba..
Mivel itt rengeteg a kiadás, ott nem lenne.. mindegy ez már a mi dolgunk hogy miért..
A lényeg egy fizetésből nehéz fenn tartani egy 3szobás családiházat.. (terhes vagyok, jelenleg nincs keresetem)
Ha a kutyám normálisan sétáltatva lenne akkor minden rendben lenne a lakásban vele?
Egyszerűen nem tudnám tovább adni, ő a mindenem..
Kinek van lakásban a kutyája, mennyit sétálnak naponta?
Hát, az enyém az elhibernálódik panelban, igazából imádja, mert meleg van nagyon, és bejöhet az ágyba mellém:)
De ha a páromnál vagyunk, a kertben, óriási csatákat vívunk Ő, Én és a játékok:D:D:D szóval nagyon kell neki a mozgás, az enyém alapból panelban is követeli a napi 4 óra mozgást, ebben van gyors és lassú futás, és gyors/lassú séta is.
Emellett kertben nagyon sokáig képes játszani, szóval az a mindene. Szerencsére sokat vagyunk a barátomnál, úgyhogy jól járt:D Bár ott az ágyban nem lehet (még), "csak" a kanapé, a föld, a fekhelye, a fotel, és az ajtó előtti rész az övé:D:D
11-es vagyok, annyira figyelj, hogy mindenféleképpen legyen lefárasztva, ha nem is minden nap, de a hét 5 napján, tehát olyannyira, hogy mozdulni se bírjon. Tudom, hogy közhely, és bébiszitter-kutyák az amstaffok, de csúnya tud lenni bármilyen (!) fajtánál, ha nincs lefárasztva, és tele van energiával. Egy cuki kis yorkie is lehet agresszív bárkivel, a le nem vezetett energiája miatt. Szóval, mikor majd szoktatjátok össze, figyeljetek mindenféleképpen a lefárasztásra, és fáradtan kell összeszoktatni őket. (mármint a kutya legyen legfőképp fáradt:D)
És ne hanyagoljátok el, mert ha összeköti, hogy a kisbaba miatt kevésbé foglalkoztok vele, akkor nem fogja annyira szeretni a kisbabát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!